sevgili özlem seyredenlerden biride benim sizin yapmanız gereken cihazı fabrikaya ayarlarına dönderin sonra ilk kanla listesini güncelleyin sonra ana yazılım ve k.e.y güncellemesi yapın sanırım sorun düzelir.
Printable View
sevgili özlem seyredenlerden biride benim sizin yapmanız gereken cihazı fabrikaya ayarlarına dönderin sonra ilk kanla listesini güncelleyin sonra ana yazılım ve k.e.y güncellemesi yapın sanırım sorun düzelir.
***weiwler çöktü şuanda sadece polsat ve tps açik
arkadaşlar polsat tek açık bende diğer kanallar açık değil cihazıma 2.81 yazılımını da attım
ama hala polsatlardan başka açılan kanal olmadı Cihazım 100 csx çoktü geldi gitti deniliyor
hala bende açılan kanal olmadı.Sorun ne olabilir yardımlarınız için teşekürler
sevgili vfidan şuan sadece tps ve polsat paketleri açıyor sanırım sizde sadece polsat açıyor yazılımı yeniden güncelleyin ***ide güncelleyin sonra cihazı fişten çıkarıp geri takıp açık ushuıa üzerinde bekleyin tps açar.
evet bendede redlıne cs104x var .tps ve polsatlar açık.frexs ve sekvıewlwe gitti.yeni yazılımı beklicez galiba arkadaşlar
redline cs 100x ***wiew ok sadece ***leri güncelleyin yeter.
:wave: TPSLERE NEOLDU HABERİZ VARMI VİVALAR NEREDE KALDI CEVAP:bangin:
Arkadaşım lütfen forum kurallarını okuyun.
Teşekkürler Red Line AR-GE. Sağolun, şu TPS paketindeki Usuhua kanalı izlettiriyorsunuz ya varolun. Öteki kanallarda cabası. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
teşekkürler redline bizi mahçup etmedin:45: adı duyulmamış cihazlara