sağol üstad
Printable View
sağol üstad
üstad bu gün bilgi verir inşallah
saygıdeğer selim hocam (namıdeğer mokur hoca) bu işe son noktayı yine siz koyacaksınız sanırım şu anda her kafadan bir ses çıkıyor.hiç birisininde aslı yok.lütfen bu işe bir el atında bu kargaşa sona ersin.sizin mutlaka bir bildiğiniz vardır.bitmişse bitmiştir ne sizin ne de biz kullanıcıların bu konuda yapabileceği bir şey yok maalesef.sizden ricam bu konuya bir açık getirirseniz tüm arkadaşlar rahatlayacaktır.saygılarımla.
paylaşımı yapan arkadaşa birtürlü ulaşamıyorum.telefonu sürekli kapalı. başka hattı varmı onuda bilemiyorum.Alıntı:
bu işi baff a veya başka birine sormayın,gelecekmi gidecekmi diye.bu gidiş,serverde kaynaklanan arızadan veya datayı engelledikleri için kesilmiştir.bu işin çaresi başka dat,yeni server veya cihazlara yeni yazılım yapılması gerekiyor.yeni yazılım yapılması çok ama çok zahmetli iştir.
biliyorum satıcılar vede kullanıcılar paylaşımın kesilmesinden madur ve muzdarip oldular.
tek apmamız gereken sabırla beklemektir.
herkese kolay gelsin...
bilgin için çok teşekkür ederim üstad dediğin gibi her işin başı sabır.
mokur üstadım bi forumda taplinin 18000 modelinin yazılımı bunlara uyuyomuş oda 53 dereceden paylaşım alıyom o makinalarda şuan paylaşım var mı bilemiyom
cıhazından uydu bolumune bu frekansı gır 11044 V 44950 turksata ayarlı bı canaktan yola cıkalım 3 4 santım asagı ındır arkasındayken canagın sol tarafa dogru yavas yavas cevır sınyalı yakaladıgında ınce ayarını yap sık bu frekansta 50 lının uzerınde sınyal alman lazım tarattıgında (GROZNIY) dıye kanal cıkarsa dogru uydudur kolay gelsın