-
-
-
-
Gün sayıyor
Sakatlığını tamamen atlatan Uğur, "Benim için kabus gibi bir dönemdi. Ama geride kaldı. Oynamak için günleri saymaya başladım. Bordeaux engelini geçeceğimize inanıyorum. İnşallah final oynarız ve ben de forma giyerim" dedi
-
113 bin 200 TL
UEFA Şampiyonu G.Saray'ın kadrosunda yer alan Alper Tezcan'ın parasızlık nedeniyle satışa çıkardığı UEFA madalyası "www. hemalhemsat. com" sitesinde satışa çıkarıldı. Son teklif 113 bin 200 TL'ye ulaştı, açık arttırma pazartesi sona erecek.
-
UEFA'da 50. sınav
G.Saray bugün UEFA Kupası'nda 50. kez sahne alacak. 2000'de bu kupayı müzesine götüren G.Saray 49 maçta 19 galibiyet, 17 yenilgi, 13 beraberlik yaşadı. UEFA'da 1975-76 sezonunda Rapid Wien maçıyla başlayan serüvenin son maçı bu sezon Hertha Berlin önündeydi.
-
Biletler satışta
Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında 22 Şubat Pazar günü oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak mücadelenin bilet fiyatları şöyle açıklandı: Numaralı/ 150-200, Kapalı/ 150- 200, Yeni Açık/30, Eski Açık/30 TL.
-
Aslan'ın şansı tutmuyor
G.Saray, Fransız ekibi Bordeaux ile bugün 4. maça çıkacak. İki ekip daha önce üç kez eşleşti ve Bordeaux 3'ünde de gülen taraf oldu. Üç maçın ikisini kaybeden G.Saray, sadece bir beraberlik alabildi. Sarı-kırmızılı ekip gollerde de Fransız takımının 5'e 2 üstünlüğüne boyun eğdi.
-
Bordeaux düşüşte
Fransa liginde şu anda 5. sırada yer alan Bordeaux da son maçlarda G.Saray gibi sıkıntı yaşıyor. 5 maçlık galibiyet serisi evindeki Lille beraberliği ile (2-2) biten Bordeaux daha sonra Marsilya'ya 1-0 yenildi, son maçta da yine sahasında Grenoble beraberliği (1-1) ile taraftarını üzdü.
-
Arda-Jurietti karşı karşıya
Bugün 2006-2007 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde kapışan Arda ile Jurietti'nin de buluşması olacak. G.Saray'ın 3-1 kaybettiği maçta Arda 57. dakikada Jurietti'nin göğsüne kafa atmış, kırmızı görmüştü.