yazılımları editleyen arkadasa teşekurler ama 9450 cı yada yazılım verirlerse sevinirim önceki yazılımları hataylıydı ama bir calışma olursa seviririz
Printable View
yazılımları editleyen arkadasa teşekurler ama 9450 cı yada yazılım verirlerse sevinirim önceki yazılımları hataylıydı ama bir calışma olursa seviririz
Volkan kardeş sayfanızı ziyaret etmem bugünü ve bu saati buldu, hayırlısı ama herkesinde dediği ve söylediğine göre baya kişiyi sevindirmişsin... Bende onlarca arkadaşa nazaran çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum... Allah sağlık sıhhat versin... Burdan 9400VCI cihazım için verdiğin yazılımı indirdim nasip olursa yarın kurarım. Çok teşekkürler
birinci mesaja 25.03.2007 tarihli 1 günlük absat yazılımları eklenmiştir. işlerim nedeni ile sadece 4 seriye verebildim. bu günlük idare edin arkadaşlar.
Teşekkürler arkadaşım,iyi çalışmalar.
volkancığım çalışmalarından dolayı seni candan kutlarım. sağol ellerine sağlık 9400vcı lar için uyududan güncelleme programı varmı.ben en son yazılım attıktan sonra uyududan güncelleme silindi yardımcı olabilirmisin teşekkürler.izmir
arkadaşlar ben dünkü yazılımı yükledim gece eve geldiğimde absat paketinin yanında tüm tps ler acıktı sabah 4 e kadar izledim yeni kalktım.şimdi baktım gitmiş acaba tesadüfmüydü.
Teşekkürler volkan, eline sağlık..
Teşekkürler Volkan