Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
G.Saray'ın flaş transferi Lincoln, sarı kırmızılı formayı ilk kez İstanbul’da giyecek.
Brezilyalı futbolcu, Cimbom’un 29 Temmuz Pazar günü İstanbulspor ile oynayacağı hazırlık maçında ilk kez taraftarın önüne çıkacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, yeni sezon için kombine kart satın alan taraftarlar ücretsiz izleyecek. Diğer taraftarlar ise; açık tribün için 10 YTL, maraton tribünü için 15 YTL ve numaralı tribün için 20 YTL ödeyerek maça girebilecek. G.Saray, 26 Temmuz Perşembe günü de aynı statta, kadrosunda yer alan futbolcularla iki takım halinde hazırlık maçı oynayacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşma, izleyiciye kapalı olacak. Sarı kırmızılılar ayrıca,1 Ağustos Çarşamba günü Bolu’da Boluspor ile, 4 Ağustos Cumartesi günü de İzmir Atatürk Stadı’nda Karşıyaka ile oynayarak, hazırlık maçları serisini tamamlayacak.
21-07-2007, 12:21
CABBARİ
İşte G.Sray'ın yeni stadı
İşte Galatasaray taraftarının yıllardır rüyalarını süsleyen yeni stat...
Toplu Konuk İdaresi (TOKİ) tarafından Seyrantepe'de gerçekleştirilen ve Galatasaray Kulübü'nün kullanımına verilecek yeni stadın yapımı ile halen Ali Sami Yen Stadı'nın bulunduğu alan üzerine "kentsel sosyal altyapı alanları" yapılmasına ilişkin ihalede, projeler ve mali teklifler sunuldu.
Eren Talu Mimarlık, ihaleye ünlü HOK Sportif Mimarlık ile birlikte katılıyor. HOK, daha önce yaptığı Arsenal Emirates Stadı, Wembley Stadı, Lizbon Benfica Stadı ve Wimbledon Merkez Kortu gibi projeleriyle tanınıyor. İhalede Eren Talu tarafından verilen teklife göre TOKİ'ye oldukça karlı olan 111 milyon 111 bin 111 YTL pay ödenmesi öngörülüyor.
Galatasaray’ın Seyrantepe’de yapılacak yeni stadı, 52.000 seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır-kapanır tipte olacak. Toplam 4.500 araçlık otoparkında, 3.000 araçlık bölüm de kapalı olacak. İhale şartnamesine göre stadyum 720 gün içinde tamamlanarak, yüklenici tarafından Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne (GSGM) teslim edilecek. Daha önce yapılan protokol gereği, yeni stadın mülkiyeti GSGM’ye, kullanım hakkı ise 49 yıllığına Galatasaray Spor Kulübü’nün olacak. Galatasaray, 2009-2010 sezonunda maçlarını yeni stadında oynayabilecek.
Dünyaca ünlü dev spor tesislerinde HOK imzası HOK’un imza attığı projeler arasında Arsenal Emirates Stadyumu, Wembley Stadyumu, Lizbon Benfica Stadı, Ascot Hipodromu, Wimbledon Merkez Kortu ve O2 Arena’nın yanı sıra Lansdowne Road Stadyumu’nun yeniden yapılandırılması da yer alıyor.
İngiltere, Avustralya ve Amerika’daki üç ana ofiste faaliyetlerini sürdürmekte olan şirketin diğer bazı uluslararası projeleri arasında ise; Avustralyadaki Suncorp Stadyumu, Telstra Stadyumu, San Francisco’daki SBC Parkı ve Çin’deki Nanjing Spor Parkı bulunmaktadır.
İŞTE GALATASARAY İÇİN TASARLANAN YENİ STAT
Eren Talu Mimarlık ve HOK tarafından Seyrantepe için planlanan stadyum, 52.000 seyirci kapasiteli, üstü açılır-kapanır çatıya sahip olacak. Planlanan stat, aynı zamanda dünyanın en hafif çatısına ve en basit çatı kapanma mekanizmasına sahip. Çatıda bulunan toplam 14 modül tek tek veya aynı anda kapatılabiliyor. Bunun en büyük faydası, dünyanın tanınmış dev çatılara sahip statlarında yaşanan çatı arızalarının önlenmesini sağlayacak olması. Hafif çatı böyle bir sorunu ortadan kaldırıyor.
Dünyanın diğer büyük statlarında bulunan kapalı çatıların aksine planlanan yeni statta ışık geçirebilen şeffaf çatı sayesinde çimleri hergün ışık görebiliyor. Ayrıca çimler hem servis katından (yerden) hem de seyirci katından yatay düzeyde hava alıyor. Bu sayede çimler çok sağlıklı bir şekilde gelişiyor ve "arena" tarzı üstü çelik kaplı stadyumlara göre çok daha uzun ömürlü oluyor.
Yeni stat, "İngiliz modeli" olarak ifade edilen tribünlerin sahaya "en yakın" olduğu modele sahip. Aynı zamanda en kaliteli TV yayınının yapılmasına da olanak veren tribün düzeninde, bütün seyircilere 60 ile 90 derece görüş açısı veriliyor. Bu açılar, yeni yapılan Wembley ve Arsenal statları ile aynı kalitede.
Saha etrafında 'birinci kuşak' olarak tanımlanan tirbünde 22.500 seyirci oturuyor. Orta bölüm (özel business koltukları) da stadı çepeçevre dönüyor ve bu bölümde 12.500 VIP koltuk bulunuyor. Ayrıca loca katında da 1.200 kişilik özel loca bölümü var.
Galatasaray'a özel soyunma odası Planlanan statta, Galatasaray futbol takımı için 300 metrekarelik Wembley tipi özel soyunma odası tasarlandı. Buna ek olarak futbolcular için konferans salonu, ısınma odası, futbolcu restoranı, eşler ve çocuklar için kreş, oyun ve bekleme odaları var. Galatasaray'ın oynamadığı maçlarda kullanılmak üzere 2 yabancı takım için ekstra soyunma odaları da tasarlandı. Bu plana göre, Galatasaray soyunma odasını sadece kendisi kullanacak ve başka hiç bir takım bu soyunma odasına giremeyecek.
Stada gelecek takımlar, hakemler ve VIP misafirler özel bir yoldan, kimseyle karşılaşmadan girecekler. Özel yoldan stat içine girerek, soyunma odalarına veya localarına yine özel bölümlerden ulaşacaklar.
Taraftarlar "GS" logosundan tasarlanan özel yoldan gelecek Planlanan stadın otoparkında 4.500 araç kapasitesinin tamamı üstü kapalı ve tribünlere hem asansör, hem de merdivenler ve yürüyen merdivenle çıkılabiliyor. Statta ayrıca VIP için 900 adet özel park yeri bulunuyor.
Stadın güney ucunda Galatasaray logosunundan oluşan (GS) dev bir yürüme rampası bulunuyor. Taraftarlar, “GS” logosunun içinden geçerek stada girecekler. Stat girişinde 84 adet turnike var ve stada girişler turnike başına saate 660 kişi şeklinde planlanarak giriş-çıkış kolaylığı da sağlanıyor. Tüm katlara asansörle ulaşılabilen plana göre, koridorlar da en az 120 cm genişliğinde olacak. Stat, 8 dakikadan az bir sürede boşalacak.
Yeni statlar kulüpler için gelir kapısı Dünyanın her yerinde yapılmakta olan yeni statlar, kulüplerin yeni gelirler kazanmasına da fırsat sağlıyor. Bunlardan en iyi örnek olan Arsenal’in yeni stadının isim hakkının Emirates’e satılması İngiliz kulübüne büyük maddi olanakalar getirdi. Planlanan yeni statta, Galatasaray için de fırsatlar olacak.
Galatasaray tarafından kullanılacak konferans merkezi yılın 365 günü açık olacak. Ayrıca statta, 2.000 metrekarelik spor ve fitness kulübü var. Bu kulüp, 2 kulvarlı ve 25 metreli bir havuz ve kaplıca alanı içeriyor. Kulübün en önemli gelir kalemlerinden biri olan ürün satışları için, Galatasaray kulübünün kullanımına 900 metrekarelik bir "megastore / lisanslı ürün" alanı ayrıldı.
Ayrıca, dünyanın tüm ünlü statlarında uygulanmakta olan “Stadyum Turu” için özel olarak tasarlanmış gişelerden stada giriş yapılarak, Galatasaray mağazasından başlayan özel gezi turu uygulanabiliyor.
Basın için üstün nitelikte tribün Basın mensupları için 200 kişilik özel basın çalışma katı var. Stattan yapılacak canlı yayınlar için, UEFA ve FIFA standartlarına göre tasarlanan 30 kamera pozisyonu, maçların daha heyecanlı izlenmesini sağlayacak.
56.500 kişilik konser kapasitesi Planlanan yeni stat, 56.500 kişilik konser kapasitesine sahip. Eren Talu Mimarlık ve HOK tecrübesiyle, yeni stat yılın 365 günü yerel ve uluslararası misafirlere evsahipliği yapabilecek şekilde tasarlandı. Stadın içinde, etrafında 360 derece servis araçlarının dönmesine izin veren "ring yolu" bulunuyor ve bu yol ambulans, itfaiye, kulüp araçları gibi bütün kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlıyor.
Özellikle engellilerin tekerlekli sandalye ile kullanılabilecekleri ve konser gecelerinde bay/bayan kullanımına göre değiştirilebilecek tuvaletler mevcuttur. Statta konser yapılması durumunda sahne stadın kuzey ucuna kurulacak şekilde tasarlandı.
Yeni statlar güvenlik standartlarını ileri taşıyor Yeni statlara sadece mimari çizim olarak bakmak doğru değil. Avrupa’da da hızla yenilenen statlar, özellikle insanların güvenliğini daha iyi şekilde sağlayacak niteliklere de sahip oluyor. Galatasaray için Eren Talu Mimarlık ve HOK Sportif Mimarlık’ın tasarladığı yeni stat, bazı yönleriyle İngilziler’in prestij stadı olan ve yeni açılan Wembley’den daha iyi özelliklere sahip. Bu stat, üstü açılır-kapanır hafif ve ışık geçirebilen şeffaf çatı özelliği ile stadı çok daha verimli ve güçlü hale getiriyor.
Arsenal Kulübü'nün HOK tarafından yapılan yeni stadı, isim hakkı, locaları, özel koltukları ve stadın içindeki kiralama alanları ile bu kulübün gelirlerini artırdığı gibi, şimdi Galatasaray da bu fırsata sahip.
21-07-2007, 12:22
CABBARİ
Cimbom Bochum karşısında
Galatasaray, hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Bochum ile karşılaşacak.
Yeni sezon hazırlıklarını büyük bir hızla sürdüren Galatasaray, Almanya’daki 3. hazırlık maçında Bundesliga’nın önemli ekiplerinden Bochum ile bu akşam saat 21.00’de karşılaşacak. Almanya’daki ilk maçında Köln’le 0-0, 3. lig temsilcisi Fortuna Düsseldorf’la da 1-1 berabere kalan Sarı Kırmızılılar’da hedef bu kez sahadan galibiyetle ayrılmak olacak. Cim Bom’un bu önemli sınavı Rewirpowerstadion Stadı’nda oynanacak ve D-Smart ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu maçın ardından kafile yarın sabah İstanbul’a dönecek
21-07-2007, 12:24
CABBARİ
Feldkamp döktürdü
Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, Almanya’da dün düzenlediği basın toplantısında birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Deneyimli hoca şöyle konuştu:
‘Üç hafta önce söyledim’
“3 hafta önce Lincoln’ü Almanya’da oynatmayı düşünmediğimi söyledim. Ona zaman tanıyorum. Büyük bir ihtimalle İstanbul’daki İstanbulspor maçında oynatacağım...”
‘Önce onlar bilecek’
“Galatasaray’a verilen cezayı göz önünde bulundurmak zorundayız. Hazırlık maçları seyircili olsa da antrenmanlarımızı seyircisiz yapacağız. Herşey iyi gidiyor. İlk geldiğimde 36 futbolcu ile karşılaştım. Hepsini tanımak zordu ama bugün itibariyle 29 oyuncuyu tamamen tanıdım. 1-2 oyuncu için son kararımı vermek üzereyim. Kadroyu 24’e düşüreceğim. Takımdan ayrılacak 5 oyuncu belli ama daha onlara söylemediğim için beklemeniz gerekecek...”
‘Eleştirdiler ama...’
“Serkan Çalık ve Barış Özbek’i aldığımızda ‘Aynı yetenekte oyuncular bizde de var’ dediler. Ama hem idmanlarda hem de maçlarda kendilerini göstermeye başladılar. Hem Türkçe hem Almanca bilmeleri büyük avantaj...”
Şampiyonluk yorumu
“Geçen sezon Fener ile fark son 5 maçta açıldı. Galatasaray, bir sezon önce şampiyon olmuştu. Aynı antrenör ve yeni oyunculara rağmen başarı gelmedi. Taraftarın beklentileri normal. Ama yönetim bazında bunlar söylendiği taktirde biraz dikkatli olmalıyız...”
Başkana verdiği cevap
“Başkanımız Özhan Canaydın, Anderlecht maçını izlemeye gelmişti. Maçtan sonra, ‘Business uçarak buraya geldim, çok masraf ettim. 3 sene hep izlediğim oyuncuları yine gördüm’ dedi. Ben de başkanımıza, ‘Ben görmemiştim. Farkımız orada’ yanıtını verdim. Parasını iade etmem gibi bir durum yok
21-07-2007, 12:25
CABBARİ
İşte muhtemel yolcular
Galatasaray'da gönderilecek olan 5 oyuncu neredeyse belirlendi.
Galatasaray'da Hasan Kabze, Orhan, Cihan, Mehmet Güven ve Okan gönderilmesi muhtemel oyuncular.
Alman hocanın açıklamalarının ardından gözler “Bileti kesilmesi” muhtemel isimlere çevrildi. Hasan Kabze, Orhan, Cihan, Mehmet Güven ve Okan ön plandaki oyuncular.
Galatasaray’ın Alman hocasının sözlerinin ardından Sarı-Kırmızılı takımda gergin bir bekleyiş başladı. Hasan Kabze, Orhan, Cihan, Mehmet Güven ve Okan Buruk’un Galatasaray’daki şanslarının az olmasının nedenleri:
Hasan Kabze: Antrenmanlardaki performansını maçlarda gösteremedi. Feldkamp, Ümit Karan, Hakan Şükür, Necati Ateş ve Özgürcan’dan sonra Hasan’ı düşünüyor. Bir de yabancı forvet transfer edilince işi çok daha zor olacak, hatta hiç şansı kalmayacak. Bonservisiyle veya kiralık olarak başka takıma gönderilmesi planlanıyor.
Orhan Ak: Antrenmanlarda ve maçlarda çok hırslı. Ama Kalli, sol kanatta Serhat, Volkan ve Anıl üçlüsünden biri düşünüyor. Orhan Ak da gönderilecekler listesinde.
Cihan Haspolatlı: İdmanlarda ve bütün efor testlerinde birinci ama Alman hoca, ona da fazla şans vermedi. Galatasaray ile son kampı olabilir.
Mehmet Güven: Çok yetenekli ama yeteneğini bir türlü sahaya yansıtamadı. Galatasaray’ın kadrosunda birçok orta saha oyuncusu var. Mehmet’in oynayarak kendini geliştirmesi için kiralık olarak verilmesi planlanıyor.
Okan Buruk: Takımın ağabeyi, çok tecrübeli ama orta sahanın sağında Sabri, Serkan Çalık ve Hasan Şaş’tan sonra düşünülen isim. Okan’ın kadroya girmesi çok zor. Tecrübeli isimle yollar ayrılabilir.
Fanatik/ Raşit Altun
21-07-2007, 14:50
YANSIMA_38
aceba bu ......... ayhan'ın tursusunumu kurcaklar bence ılk yollanacak kısi odur
21-07-2007, 21:43
CABBARİ
Galatasaray'ın yeni yıldızı yolda
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, taraftara müjdeyi verdi. Süper bir yıldız transfer edeceklerini söyleyen Canaydın, 4 Ağustos'taki Karşıyaka maçına yetişeşeceğini söyledi.
Karşıyaka'nın, 4 Ağustos'ta İzmir'de Galatasaray'la yapacağı özel maçın Atatürk Stadı'nda oynanacağı açıklanırken, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın ev sahibi yöneticilere, “Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer daha yapacağız'' dediği belirtildi.
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın, sarı kırmızılı rakibini Alsancak'ta ağırlamayı planlayan Karşıyakalı yöneticilere, “Sizinle oynayacağımız maça kadar, Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer yapacağız. Alsancak Stadı dar gelebilir. Hesabınızı ona göre yapın'' demesi üzerine karşılaşma Atatürk Stadı'na kaydırıldı.
Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, “Gerçek Cim-Bom'u İzmir'de göreceksiniz'' demesi, Karşıyakalıları sevindirdi.
Karşıyaka: Galatasaray bir transfer daha yapacak
Karşıyaka ile Galatasaray arasında 4 Ağustos'ta yapılacak hazırlık maçı, Atatürk Stadı'nda oynanacak.
Profesyonel Futbol Şubesi Üyesi Rıfat Kınay, Alsancak Stadı'nda oynanması planlanan maçı, Atatürk Stadı'na almak için gerekli başvuruları yaptıklarını kaydetti.
Bu müsabakada futbolseverlerin iki takımın da yeni transferlerini izleme imkanı bulacağını kaydeden Kınay, şu bilgileri verdi:
''Galatasaray'ın 4 Ağustos'a kadar bir büyük transfer daha yapacağını ve İzmir'deki maça tam kadro çıkacağını düşünüyoruz. Danışmanımız Rıdvan Dilmen'in katkılarıyla organize edilen bu hazırlık maçında futbolseverler iki takımı da yeni çehresiyle izleme imkanı bulacak. Karşıyaka olarak, maçtan hasılat geliri elde edeceğimizi düşünüyoruz. Bilet fiyatlarını yüksek tutma düşüncesinde değiliz. Müsabaka, 4 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda oynanacak.''
Milliyet
23-07-2007, 16:43
CABBARİ
Hasan Şaş yolcu gibi
Galatasaray'da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın adeta canından bezdirdiği tecrübeli futbolcu Hasan Şaş, her an sarı-kırmızılı takımdan ayrılabilir.
Harun Muslu'nun haberi
Eski Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Hasan Şaş'a kanca attı. Ukrayna Birinci Ligi takımlarından Shaktar Donetsk'i çalıştıran Rumen teknik adam, eski talebesi için Adnan Polat aracılığıyla Galatasaray Kulubü'ne resmi transfer teklifinde bulundu.
Kalli'nin şova yönelik oynadığı için her fırsatta eleştirdiği milli futbolcunun, Romanya'dan gelen teklife sıcak baktığı öğrenildi.
Feldkamp, Hasan Şaş'ın takım oyunu yerine şova yönelik oynamaya devam ettiği taktirde forma şansı bulamayacağını açıklamıştı.
Hürriyet
23-07-2007, 16:44
CABBARİ
Trabzon'un gözü GS'nin forvetlerinde
Trabzonspor'da yönetim Otelul Galati maçında alınan mağlubiyetle kendine geldi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın takviye istediği yerleri yeniden incelemeye alan yönetim arayışlara girdi...
Trabzonspor'un gözü G.Saray'ın forvetlerinde
Trabzonspor'da yönetim Otelul Galati maçında alınan mağlubiyetle kendine geldi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın takviye istediği yerleri yeniden incelemeye alan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için yeni bir transfer harekatı başlatmaya hazırlanıyor.
İntertoto Kupası 3. tur ilk maçında Romanya' nın Otelul Galati takımına 2 - 1 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor' da yönetim takıma takviye yapma kararı aldı. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın ısrarlı baskıları karşısında ikna olan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için arayışlara başlıyor. Kalede Jefferson'un takımdan ayrılmak istemesi üzerine yabancı bir ismi bu mevkiye takviye etmek isteyen yönetim, menajerlere haber verdi. Yönetimin menajerlere, "Takımı sırtlayabilecek ve Tolga' yı yetiştirebilecek bir isme ihtiyacımız var. Bonservisi elinde olan böyle bir kaleciniz varsa gelin görüşelim" dediği öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen menajerlerde yurt dışında arayışlarına başladı. Bu arada Trabzonspor' da kale için Konyasporlu Özden' in ve Trabzonlu kaleci Yavuz Eraydın' ın da isimleri geçiyor.
NECATİ ATEŞ İLE YENİDEN Stoper konusunda geçtiğimiz sezon Galatasaray' da forma giyen Shahatkar Donetksli Tolga Seyhanla son detayları konuşacak olan yönetim, yüksek fiyat ödememe konusunda kararlı gözüküyor. Tolga ise peşin para konusundaki ısrarını sürdürüyor. Solbekte arayışlarını sürdüren yönetim şu ana kadar bu mevki için bir isim üzerinde karar veremedi. Türkiye' de solbek bulmanın çok zor olduğunu söyleyen Trabzonspor yönetimi, Stepanov' un Porto ile resmi sözleşme imzalamasının ardından bu mevki içinde yabancı futbolcu arayışlarına başlayacak. Forvet arayışlarında ise Trabzonspor' da hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray teknik direktörü Kalli' nin takımda düşünmediği iddia edilen Necati Ateş için, Sarı - Kırmızılı kulüple yeniden görüşmelere başlanacak. Daha önce yapılan görüşmelerden bonservis sorunu yüzünden olumlu sonuç alınamamıştı. Trabzonspor yönetimi, Galatasaray' ın Necati için indirim yapacağını düşünüyor. Aynı takımdan Hasan Kabze' nin de sürpriz bir şekilde Trabzonspor' a gelebileceği belirtildi.
TESİS PROJESİ SEVİNCİ Trabzonspor'da yönetim Aralık ayındaki kongrede yeniden seçilebilmek için transfer yapmanın yanı sıra, tesis projesini de hayata geçirerek önemli bir koz elde etmek istiyor. "Ben hiç bir işimi yarım bırakmadım ve başarısızlığı kabullenemem" diyen Başkan Nuri Albayrak' ın hayali olan tesis projesi için şimdi gözler mecliste. Tesis projesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği sözü tutmasını bekleyen Trabzonsporlularda heyecanlı bekleyiş sürüyor. Trabzonspor yönetimi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın tesis projesi ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından yerel gazetelere ilan vererek, "Projemize sahip çıktığınız için teşekkür ediyoruz" diye açıklama yayınlatmıştı. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak' ın TBMM' de bakanlıkların yeniden şekillenmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın yanına giderek bir görüşme yapması ve projenin startı için onay alması bekleniyor.
23-07-2007, 16:45
CABBARİ
İsviçre ve Almanya'da yapılan 15 günlük yurt dışı hazırlık kampından dönen Galatasaray, 2 günlük izinin ardından yarın çalışmalarına yeniden başlayacak.
Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yarın akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarının İstanbul bölümüne start verecek.
Öte yandan, sarı-kırmızılı futbolculardan Hasan Şaş bugün Bakırköy
Acıbadem Hastanesi'nde efor testinden geçerken, Emre Aşık'ın da yarın
efor testine gireceği bildirildi.