Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hacısalihoğlu: Belirlediğimiz rakamın altında oyuncumuzu kesinlikle satmayız. Görüşmeler artık sezon sonu yapılacak.
Haftalardır Trabzonspor'un 1 numaralı gündem maddesi olan Yattara için asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Fotomaç'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gineli oyuncuyu şampiyonluk yarışı yaparken satmanın doğru olmayacağını belirten Hacısalihoğlu, "Yattara için belirlediğimiz bonservis fiyatı 10 milyon euro... Üstü olur altı olmaz. Sezon sonuna kadar futbolcumuzdan en iyi şekilde yararlanmak istiyoruz. Bu nedenle Yattara'nın transferi artık gündemden düşmeli. Sezon sonunda gelen teklifler olursa bunları değerlendireceğiz" diye konuştu.
Sıra Ankaragücü'nde Trabzonspor asbaşkanı, zirve yarışına değinerek, "Ligin ikinci yarısında oynayacağımız ilk 4 maçta 8 puan hesabı yapmıştık. İlk iki karşılaşmada bunu başarıyla gerçekleştirdik. Şimdi sıra Ankaragücü ve Beşiktaş mücadelelerinden de en az 4 puan çıkartabilmek" ifadelerini kullandı. Hacısalihoğlu, yapılan hakem hataları için ise "Bir günde hakemlerin değişmesini bekleyemezsiniz. İlk yarıda aleyhimize çok çarpıcı hatalar yapıldı. İkinci devrede umarım bu olaylar tekrar yaşanmaz ve şampiyonluk hak eden takımın olur" diyerek sözlerini tamamladı. Cevat KOL
03-02-2009, 23:13
sarıkanarya_41
Senegal panteri
Tecrübesiyle güven veren başarılı file bekçisi; İstanbul Büyükşehir Hacettepe, Gençler, Sivas, Fener ve Ankara maçlarında gol yemedi.
Tolga'ya fark attı
Trabzon'un Senegalli kalecisi Tony Sylva, başarılı performansı ile kalesinde güven veriyor. Fransa'nın Lille takımından gelen ve ligin 8. haftasındaki Gaziantepspor maçında kaleyi Tolga Zengin'den devralan tecrübeli futbolcu, 11 maçta sadece 6 gol yedi. Tolga Zengin ise kaleyi koruduğu 7 maçta kalesinde 8 gol görmüştü.
Sadece bursa yenilgisi
Sylva ligde görev yaptığı 11 maçın 6'sında rakip forvetlere gol izni vermedi. Deneyimli file bekçisi, Büyükşehir, Hacettepe, Gençlerbirliği, Sivasspor, Fenerbahçe ve Ankaraspor maçlarında gol yemedi. Trabzonspor, Tony Sylva'nın kaleyi koruduğu 11 karşılaşmada sadece Bursaspor'a 2-1 mağlup olmuştu.
03-02-2009, 23:14
sarıkanarya_41
Yüreğime imza attım
Trabzonspor kaptanı Hüseyin Çimşir, "Kâğıt üzerinde sözleşmem bitiyor olsa da Trabzonspor'a gönülden bağlıyım" dedi.
Bordo -mavililerin kaptanı Hüseyin Çimşir, Tam Saha dergisine ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, "Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. Kâğıt üzerinde sözleşmem bitiyor olsa da ben Trabzonspor'a gönülden imza attım. Gelecek için şu an bir kararım yok" diye konuştu.
Hüseyin yurt dışından bazen bir nabız yoklaması şeklinde kendisiyle ilgilenildiğini duyduğunu belirterek, "Ama şu ana kadar bana iletilen resmi teklif olmadı. Sezon sonuna dek kulübümle sözleşmem sürüyor. Trabzon formasını başarıyla giymekten başka bir şey düşünmüyorum" dedi.
sarıkanarya_41
Şovun kralını yapacağım
Cuma günkü Ankaragücü maçında ilk kez Avni Aker Stadı'na çıkacak olan Trabzon'un yeni sambacısı iddialı konuştu. Alanzinho "Taraftarımızın ne kadar ateşli olduğunu biliyorum. Onların önünde şovun kralını yapacağım" dedi.
Şovuyla Aker'i coşturacak
Trabzonspor'un yeni transferi Alanzinho, cuma günkü Ankaragücü karşılaşması için adeta gün sayıyor. Takıma uyum sağlamaya çalışan Brezilyalı futbolcu, "Gerçekten çok heyecanlıyım. Ankaragücü karşısında şovun kralını yapacağım. Taraftarın ne kadar ateşli olduğunu biliyorum. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak bana onur verecek" dedi.
sarıkanarya_41
Papy parasını babasına yolladı
Trabzonspor'un Burundili futbolcusu Faty Papy, bordo-mavili kulüpten kazandığı 3 bin doları hemen ailesine yolladı. Futbol yaşamı boyunca ilk kez cebine para giren genç oyuncu, "Ben ailemin gelir kaynağıyım. Trabzonspor'da başarılı olup hem kendimin hem de ailemin geleceğini garanti altına almak istiyorum" dedi. Papy, iyi transfer parası kazandığı zaman ev alacağını da sözlerine ekledi.
sarıkanarya_41
Futbolu Trabzon'da bırakacak
Performansı ile taraftarın sevgilisi olan Tony Sylva, futbolu Trabzonspor'da bırakmak istediğini açıkladı. Senegalli oyuncu, "Burada çok mutluyum. Eğer yönetim de bunu kabul ederse jübilemi Trabzon'da yapmak istiyorum. Daha sonra Senegal'e gidip yeni kaleciler yetiştireceğim" diye konuştu.
03-02-2009, 23:15
sarıkanarya_41
Gökhan Ünal gribe yakalandı
Bordo-mavililerin önemli ismi Gökhan Ünal da grip oldu. Yattara'dan sonra golcü oyuncunun da hastalanması teknik heyeti sıkıntıya soktu. Dün akşam yapılan idmana çıkmayan Gökhan Ünal'ın dinlendirildiği ve ilaç takviyesi yapıldığı açıklandı. Trabzonspor Doktoru Hakan Ayaz, "Gökhan ve Yattara'yı Ankaragücü karşılaşmasına yetiştireceğiz" diye konuştu.
03-02-2009, 23:16
sarıkanarya_41
3 puan kazanırız
Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Ankaragücü'nü yenerek yollarına devam edeceklerini söyledi. Alioğlu, "Takımımızın güzel oyunu ortada. Taraftarımızın da katkısıyla cuma günkü maçı kayıpsız atlatacağımıza inanıyorum. Daha sonra da Beşiktaş maçını düşüneceğiz" dedi.
sarıkanarya_41
Sınırdakilere uyarı!
Trabzonspor'da sarı alarm... Bordo- mavililerde Ankaragücü karşılaşmasına Serkan, Hüseyin, Umut, Selçuk ve Cale sarı kart sınırında çıkacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın dünkü idman sonrasında bu oyuncuları uyararak, "Kart görüp Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşmenizi istemiyorum" dediği öğrenildi.
sarıkanarya_41
Eskiler cuma günü rakip
Fırtına sahasında cuma günü A.Gücü ile oynayacağı maça odaklanırken, rakip takımda Trabzon'da top koşturmuş isimler dikkat çekiyor. Başkent ekibinde Trabzon'a karşı İbrahim Ege, Hasan Üçüncü, Ceyhun Eriş, Mehmet, Ufuk ve Abdülaziz oynayacak.