Kim Olursan Ol,Bir gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Printable View
Kim Olursan Ol,Bir gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Benimde ilk olarak katıldıgım forumlardan birisi uzun yıllar burada olmaktan gurur duyuyorum daha nice senelere serkan yılmaz ve ekibiyle beraber diyorum......
hep birlikte daha nice yıllara sizin gibi ustalarla elele inşallah
hayırlı olsun nice 6 senelere...
not: serkan patron 6 senedir aynı parayı alıyoruz hadi zam yapmıyorsun bari sigorta yapta hayatı garantiye alalım
usta tavuk çiftliği işi kurup dünyada ismi geçen bir kaç zenginden biri olacağım derken paraları sayarken yorulacağım o yüzden kaliteli para sayma makinaları alacağım derken şu yukarıdaki yazı ile gençlikte çektirdiğin fotoğraflar hiç olmuşmu bi deyiver bakalım ama sekan yılmaz hocam bu yazıdan çok etkilenmiş ssk+ yemek ve yol parası için bir şeyler düşünüyormuş sana benden duymuş olma volkan ustaya gelince bak fb ye cimboma adamlar yıldız getireceğiz diye dünyanın transfer ücretini veriyorlar bedavaya yıldız gelirmi bana göre volkan usta yerinde ve bu takımın nokta tranferi olmuş takımın içinde ağabeyilik görevi ve sorumluluğu da var beleşemi gelecekti yani:D:D:D:D
heygidi günler emunun çıkmasını beklerdik.şimdi ise linux takılır olduk.forumla birlikte bizde büyüdük.birşeyler öğrendik öğrettik.nice yıllara