karayollarındamı çalışıyorsun?
Printable View
allah kabul etsin.inşaallah sonuna kadar muvaffak oluruz.bende biraz çakallık yaptım.senelik iznin bir haftasını ramazanın ilk haftasına denk getirdim.evde alışmaya çalışıyorum.
hayırlı ramazanlar
allah ızın verdıgı surece tutuyorum orucu mu ınsallah.allah oruc tutan arkadaslara sabır ve guc versın.sevaplarından bol bol ıhsan eylesın herkese.!!!!!
ALLAH kabul eder işallah hayırlı ramazanlar
Allaha şükür tutuyoruz.Vazgeçemediğim tutkum olan masa tenisini de oynuyorum.ikisi beraber zor oluyor ama alıştık artık.
oruç allah la kul arasında olan birşey tutup tutmadımızı kurban oldum daha iyi bilir (afedersiniz özür dilerim hayvanın da önünden arpasını alırsak o da oruç tutmuştur ama sadece aç kalmaktan başkabirşey yapmış olamaz degilmi) kurban oldum açkalmak degil nefislerimizi terbiye etmemizi nasip etsin ;MÜSLÜMAN CAMİAMIZIN ORUÇLARI MUBAREK OLSUN.
Allaha şükür şu an için zorluğunu hissetmiyoruz. Bi şekilde allah yardım ediyor işte. Tüm islam aleminin ramazan ı şerifi hayırlara vesile olur inşallah.
üç yıldır sağlık sorunları ve ilaç kullanmak zorunda olduğum için tutamıyorum tutanlarınkini ALLAH kabul etsin
Şeker hastalığımdan dolayı malesef tutamıyorum.