buda bi ihtimel ama inan bana apo gibi olmayacak tüm dünyanın önünde asacaklar adamı iddialı oldu biraz ama öyle olacak bekleyelim ve görelim derim benAlıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
sevgiler....
Printable View
buda bi ihtimel ama inan bana apo gibi olmayacak tüm dünyanın önünde asacaklar adamı iddialı oldu biraz ama öyle olacak bekleyelim ve görelim derim benAlıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
sevgiler....
Yanılıyorsun fa77, Saddam'ı asmak demek onu ızdıraptan kurtarmak olur. onun için asla onu asmazlar ve bu şekilde eziyet ederek ona en büyük cezayı çektirmiş olurlar. ölüm hem onun hemde apo gibilerinin kurtuluşu demektir. :yes:Alıntı:
fa77 Nickli Üyeden Alıntı
kurtuluş ölümdeyse ben hemen ölmeye razıyımAlıntı:
fiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
sevgiler......
Saçmalama olm.:stop2: biz diktatörlerden bahsediyoruz. Seninkisi ne alaka...:cunning:Alıntı:
çok alaka ölüm saddam içinde olsa apo içinde olsa kurtuluş değildir:praying:Alıntı:
sevgiler....
Birincisi ben ne alaka derken ne saddamdan nede apodan bahsettim ben senden basettim. yani ölümü kendinle bağdaştırmana kızdım. ikinciside bu adamlar başkalarına zulüm etmekten hoşlanırlar. yani insanlarazulmetmek onların bir nevi gıdasıdır ve onunla beslenirler. şu anda ikiside gıda alamıyor senin anlayacağın. fatihe sor oda bana hakverecektir. kal sağlıcakla.:praying: :praying:Alıntı:
aaaaaaa abi sen neden nick değiştirdin :sunglasses2:Alıntı:
değiştirme nedenimin Yarısı senin için... Ama boş ver bu konuyu bir daha açma sonra özelden msn. den konuşuruz...:sunglasses2:Alıntı:
Dinen belki bi mahsuru yokturda ya hangi kadın cesaret edebilir bilmem
bide hayvan büyük baş ise çoğu erkeğin bile cesaret edemediğini bi kadın nasıl yapar bilmem valla
Ümit KOZAN/MEKKE, (DHA)
Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile hac görevini yapmak için kutsal topraklara giden Türk hacı adaylarında ölenlerin sayısı 24’e çıtı. Daha önce 17 kişi hayatını kaybetmişti.
Son olarak hayatını kaybeden hacı adaylarının isimleri şöyle:
İzzettin Mumcu, (Adana), Nazmi Sarıbay (Hatay), Fatma Kazan (Eskişehir), Tosun Yeğin (Hollanda), Arif Güven (Amasya), Alişir Çoban (Kocaeli), Ayşe Devrez (Ankara).
Daha önce vefat eden hacı adayları ise şunlar:
Abdullah Soydan (Kayseri), Zeynep Yüksel (Hatay), Halime Solmaz (Sakarya), Abdurrekip Baydur (Sakarya), İbrahim Karadaş (Şanlıurfa), Mozan Bozkurt (Mersin), Ahmet Necati Kösem (İzmir), Yılmaz Horuk (İstanbul), Cemal Düşer (Malatya), İbrahim Aydın (Bursa), Mehmet Yıldız (Erzurum), Şakir Kaya (Kilis), Dündar Güner (Bursa), Nedime Aslan (Isparta), Fatma Şatıroğlu (Trabzon), Hediye Türkan Malkoç (Trabzon).
Hac adaylarının ölüm nedenleri kalp krizi, nefes yetmezliği, mide kanaması, solunum ve kalp yetmezliği, beyin ölümü, prostat olarak bildirildi. Diyanet organizasyonu dışında hac için Mekke’ye gelen Mustafa Çakır ise trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.