dostum çok doğru söylüyorsun ama adamlar kurnaz bizim salaklarda kanmasın herşeye zıplamasınlar adam üstüne binmediği eşşeğin önüne ot koymaz
Printable View
dostum çok doğru söylüyorsun ama adamlar kurnaz bizim salaklarda kanmasın herşeye zıplamasınlar adam üstüne binmediği eşşeğin önüne ot koymaz
Bende destekliyorum RTÜK e mail attım
bende şikayetimi dile getirdım boyle bır konu actıgın ıcın tesekkurler:45:
sizlere bende katılıyorum yazık bu insanlara umut vadediyorlar ama bir şey vermiyorlar soygunculuktan başka bir şey değil.
Valla bende aynen katılıyorum.Bir ara merak edip şu gereksiz insan mehmet aliyi aramıştım.gerçi ciddiyetten değildi sadece arkadaşlarla gırgır yapmak içindi neyse yaklaşık 60 köntörüm vardı.Telefona bilgisayar çıktı bi kaç soru sordu.Soruların hepsi basit tabiiki.bi kaç soru sorduktan sora baktık telefon kapandı.Nedenini öğrenmek fazla uzun sürmedi tabi :D Kontörlerimin hepsi bitmişti.Benim maddi sıkıntımın olmadığı bi dönemdi çok şükür ancak bizim milletimizin hali belli.Aylık maaşını hesabına göre ayarlamışken ay sonu fatura geldiğinde bunalan insanlar olmaması için bu konuyu herkese anlatmalıyız.Arkadaşa da teşekkürlerimi iletiyorum.Böyle bi konuyu gündeme getirdiği için...Saygılarımla...
[FONT="Arial Black"]: GÜZEL BİR KAMPANYA DESDEKLİYOR VE KATILIYORUM ANCAK KÜÇÜÇÜK BİR UMUTLA YAŞAYAN O KADAR ÇOK İNSANIMIZ VARKİ BUNUN BİR YALAN OLDOĞUNU BUNDAN NİCELERİNİN NEMALANDIĞINI NASIL KANDIRILDIKLARINI BU İNSANLARA NASIL ANLATIRIZ :49: . KALDIKİ RÜTÜK DAHİ BUNA MÜDAHALE ETMİYORSA
bir kaç ay önce bende aynı tuzağa düştüm basit bir konu idi ardım konturlarım giti bidağamı tövbe kimseye tavsiye etmiyorum bu tür poğramlar yayından kaldırılsın
:45: arkadaşlar bende bu duruma kurban oldum ve telefon başında oyalandım dakikalarca ve daha sonra programı sunan bayan aynen şu ifadeyi kullandı "halen kimse aramadı hadi türkiye hadi avrupa telefonlarınızın başına bu neden siz olmayasınız diye bir ifade" işte arkadaşlar 20 dakikaya varan bir süre oyalama taktiği ve ardından sözde bir kelime vurgusu ve sonuç elde sıfır yani tamamen kandırmaca bir yöntem ve olay tamamen hipnoz üzerine kurulmuş, bilinç altında duygu yoğunluğu oluşturuluyor ve daha sonra güdüleme yolu sizi tamamen sayısal değerlere yönlendirmeye başlıyor, ardından belki ifadesi ve telefona uzanan bir el tuşları çeviriyor peki ardından umut beslemesi ve belki çıkar ifadesi tamam bekleniyor kurada çekiliyor ama sunan bayanın ifadesi neden kimse aramadı oluyor? güzel bir konuya değinilmiş herkez bencede bu kampanyaya katılmalı ve buna bir dur denilmeli artık yani......!!!!!!!!!!!!!:clap2:
ok .........
Bu başlığı açan ve cevaplayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bu konuyu sadece kınamakla kalmayıp, milletimiz adına; kötümser bir düşünceyle yaklaşmak istiyorum. Kemal Sunal filmlerinde köprüyü satanlar ve alanlar Metin ve Zeki filmlerinde define avına çıkıp hiçbirşey elde edemeden dönüp, karasaban ve öküzüne devam eden halkımızadır isyanım. Bu kadar mı kolay? Para kazanmak ve harcamak! Emek yok mudur yaptığımız işlerde? Demin bahsettiğimiz "eski türk filmi" diye geçiştirdiğimiz kesitler, hala yaşanmıyor mu? Arkadaşlar, milletler istediği şekilde yönetilmeye mahkumdur diye bir söz hatırlıyorum. Eğer bahsettiğiniz gibi yarışmalar vs. varsa bunu biz yaratıyoruz demektir. Bu gibi konulara eğilimimiz olmasa bunlar olmazdı zaten. Aslında memleketimiz adına konuşulacak daha çoooook konu varken, halledilecek çooook meselemiz varken halkımız nerde??? Beleş para kazanacağımızı sandığımız bu tel. kuyruklarında mı? Ey halkım uyan artık uyan!!! Ecdadımızla övünme sürecimiz bitti artık. Biz ki kaç devlet kurmuş batırmış bir halkın devamıyız. Dedelerimiz dünyayı dize getirirken, biz ne hülyalara dalmışız.??? Kim kime kolay yoldan para pul vs. verir. Kendimize dönelim, üretken olalım. Cevapları okuduğumda hayrete düştüm. Arayan arkadaşlarım var. (ki onları da burada durumu belirttikleri için ayrıca tebrik ediyorum) Kim kime kolay yoldan hele bir telefonla para verir. Bunu düşünemiyor muyuz? Lütfen arkadaşlar biz olalım bir olalım. Güçlü bireyler olalım ve birlik olalım ki, bu program ve buna benzer kan emici asalak sürülerini defedelim. Birey olarak güçlü ve bilgili olursak hem kendimize hem de bizden sonra gelecek nesile faydalı olabiliriz. Arkadaşlar dünyada güç dengeleri var savaşlar var, sıkıntılı ekonomimizle hangi durumlarda bunları göğüsleyebileceğiz? İmkanlarımızı yerinde ve zamanında kullanmamız lazım. Bu ve bunun gibi programları, halkımız adına olumsuz giden politikaları ciddi anlamda eleştirelim. Gençliğimizi ve gücümüzü, para dağıttığını iddia edip sömüren programlar karşısında tel. ederek veya tavla, okey, çöpçatan sitelerinde vakit öldürerek değil üreterek vatanımıza katkıda bulunarak geçirelim. Gördüğümüz olumsuzlukları derhal gerekli birimlere şikayet edelim ve paylaşalım. Gerçek, şeffaf, üretken bir toplum olalım. Unutmayalım bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersek; o yılanın hangi yıl bize dokunacağını bilemeyiz, şayet insanın ömrü ortalama 60-70 yıl. Sağlıcakla kalın. Sağlam ve güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti gençliği için elele olalım. Saygılar...