Bence bu sezon kazanan yok.Sadece kaybeden var.O da TÜRK sporu, TÜRK futboludur.
Printable View
Bence bu sezon kazanan yok.Sadece kaybeden var.O da TÜRK sporu, TÜRK futboludur.
serkan kardeşim ben playoff'un arkasına sığınmıyorum ben playoff'un yanlış olduğunu adil olmadığını birilerinin siparişiyle ilan edildiğini söylemeye çalıştım...bu playoff rezaleti liğin başında veya ortasında olmasıda birşeyi deyiştirmez üstelik ünal aysal playoff'a başından itibaren karşıydı bunun saçmasapan bir iş olduğunu defalarca beyan etti...benim burada isyan etmem boşuna bunu biliyorum çünki atı alan kadıköyü geçti...şöyle örneklersek serkan kardeşim diyelim ttnet 2012'nin en başarılı uyduforumuna 20000 dolar ödül verecek yılsonu yapılan değerlendirmede süpersatforumun birinciliğini ilan edip ilk dördü açıklayacak fakat sana diyecekki serkan yılmaz biz karar aldık 2013 ocakla mart aylarını kapsayacak periyotlarda ilk dörde kalan uyduforumlarının yarışması sonucu birinci gelen uyduforuma biz bu ödülü vereceğiz... böyle bir senaryoda sen ne düşünürsen bende şuan bir galatasaraylı olarak aynı şeyi düşünüyorum...iyi çalışmalar kardeşim.
oyumuzu fener bahçe,den yana kullandık....
Alıntı:
Ya sezonu önde bitirmiş bilmem ne kadar fark varsa demekki bu maçlarıda rahatllıkla kazanabilir galatasaray. Galatasaray kazanamayıp Fenerbahçe kazanıyorsa hata tamamen galatasaraydadır. Sonuç olarak bu maçlardada gazoz kapağıyla yapılmıo. İyiyse kazanır.
Arkadaşlar sizden iyi olmasın benim için çok değerli olan bir zatı muhterem arkadaşım anket sonucu merak etti oda fenebahçeli diye bende onun hatırna fb. anketini tıkladım, görünürde fb şampiyon bakalım ne olacak.
İki maçtada şampiyonluğa oynayan bir klübün son 10 dakikada aradaki farkı koruyamıyan beceriksizlerden olsa olsa çakma şampiyon olur bir galatasarylı olarak ilk defa fenerin şampiyonluğuna sevinenlerden olacağım futbol sadece topa tekme vurma kafa vurma işi değil zeka işidir hayatımın hiçbir devresinde öküzlükten yana olmadım
Açik ara ondeyken playof ligler baslamadan oince alinmis bir karardi her takimin da imzasi var o zaman bisey yok simdi ise degisik bahanelere siginirsinizmadem aslansiniz çikin aslanlar gibi oynayip kupayi aliniz aglayip sizlamayin artik hiç yakismiyor sizler Buyuk takimlara aglamak yakismaz ) hak eden kazansin diyelim bu heycana yasatan iki kulubumuze tesekur edelim insa
Bu dönemde şampiyon olan kimdir,ya da nedir?
[B]Zeki62 nickli arkadaşım Avrupada yayınlanan günlük gazetelerin Türkiye Futbol Federasyonunun kararını nasıl ti ye aldıklarını çok güzel örneklemiş/B]
___Şampiyon kim? Vallahi ben karar veremedim!
-Spor da yozlaşma mı?
-Adalet duygusunda deprem mi?
-Ya da her ikisi birden mi? Sayın yönetici arkadaşlar,bunları oylamaya ne dersiniz?
artık bizler nedesek boş isteyen istediğigibi yazsın herseyi sahada 22 futbolcu belirleyecek
bence ulubatlı hasanın tekrarını yasayacak fener obayrahı hatırlamıyorlar