-
az tv hotbird te de vardı galiba şuan bakamıyorum. lnbnin biri bozuldu sadece türksat takılı.. hotbirdte az tvye bakabilen varsa buraya yazarsa sevinirim.. türksatta göstermeme ihtimali olmaz heralde ama bütün ihtimallere karşı hotbirdte varsa ordan bakabiliriz. lnb yi diğer çanağa taktığımda ayarlı zaten çanak..
ben neden uğraşıyosam kablotvde aztv ictimaitv filan hepsi var. yinede dreamboxu öğrenmem lazım sezon içi birsürü kanal lazım oluyor yabancı maçlar için..
ayrıca dreamboxa pcden nasıl oyun yüklüyoz?
-
AzTV kanali Hotbird uydusunda maclari vermiyo,bi tek Turksatda veriyo,oda biss sifresiyle.Sorunsuz Turksatdan izlene biliyor.
-
AZTV yayın akışı: aztv.az/program.php?lang=az !!???
-
-
ya beyler giriyorum ama az tv şuanda kapalı şifreli yani biss girdim hepsini yaptım yok göstermiyor naısl yapabilirm 001fff 00 1234560065432100 olarak girdim olmuyor
-
az tv bissini dreamboxa giremiyorum.hotbirdle eutelsat uydumun ayarı bozuldu.turksat için bissleri nasıl girerim?
-
Yaşasın Azerbaycan Televizyası :45:
Artık maç yayını kesinleştiğine göre sorun yok!
-
selamlar arkadaslar bende goldmaster 9400 c vı var . ben nasıl az tv den bisss atıp ızlıyecegım ? biss ne bılmıyorum ? :)
-
Mrb bendede sansui marka uydu alıcısı var .bu biss nedir bende bilmiyorum şifre yerine yazılan bir kod mu . Dsmarta para yok . Bu ne hersey paralı AZ tv den izleyemezsemde maç filan izlemem .
-
AZ TV Hotbird Uydusu Frekans Listesi 19.09.2012
AzTV və Radio Respublika Satellite: Hot Bird Orbital position: 13°E Downlink Frequency: (MPEG-2) f = 11.034 MHz(Polarization-V) Symbol rate – 27.500 Msymbol/s FEC - 3/4 PID video: 1620 PID audio: 1630