2014 hayal ama 2114 belki.
Printable View
2014 hayal ama 2114 belki.
Çıkmaz
Ben hayır dedim ama inşallah guruptan çıkarız.......
hiç belli olmaz çıkabilirde ..
Bu haberden sonra artık 1 puan alırmıyız diye anket açsak daha iyi..
Geçtiğimiz cuma günü İstanbul'da oynanan ve 1-0 mağlup olduğumuz Romanya maçından sonra 4 futbolcu sakatlığı nedeniyle kadrodana çıkarılmıştı. Yarın oynanacak Macaristan maçı öncesinde ise ay - yıldızlı ekibin en büyük silahı Arda Turan da sakatlığı nedeniyle Macaristan maçında forma giyemeyecek.
A Milli Futbol Takımı'na 5. şok. Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'dan sonra Arda Turan'ın da Macaristan'a karşı forma giyemeyeceği ifade edildi.
Yıldız oyuncunun sakatlığının geçmediği ve maç kadrosundan çıkarıldığı belirtildi. Ayrıca Arda'nın sakatlığının Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'a oranla daha ciddi olduğu öğrenildi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ortada bi takım yokki
yindede ümidim az
Oleeey! Haydi milli takım! Oleeey! Haydi milli takım! Oleeey! Haydi milli takım!
Malesef gruptan çıkma şansımızı zora soktuk, bende Galatasaray maçlarına yöneleceğim!
ark. romanya maçının pirimi ne kadarmış biliyormusunuz tam 60000 bin dolar yinede nafile para her şey değil demekki. bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerde bunu bilenler bulmalı.yazık başka ne diyelim kiii...
Alıntı:
cancak
alım satım bölümüne konuyu açmışınız zaten baska yere konu açmanıza gerek yok