5 metrelik çanak benim işime çok yarar ben dreambox kullacısıyım nerden baksan 5 uyduyu aparatla seyrederim yerim dar kuracak yerim yok
Printable View
5 metrelik çanak benim işime çok yarar ben dreambox kullacısıyım nerden baksan 5 uyduyu aparatla seyrederim yerim dar kuracak yerim yok
bana böğle bir açank lazım. ama fiata bakınca ortay servet bir fiat çıkıyor ya....
Çanağı çevireceğini düşünmüyorum. Çünkü izlemek istediği frekaslar için o kadar ince ayar yapması gerekiyorki saatlerini almış olabilir. Bunu kuran kişi yüksek ihtimal onda bir çok LNB değiştirip lnb ayarıda yapmıştır.Alıntı:
Gelelim bu çanağa motor olmazmı olur ama öyle bildiğimiz çanakmotoru olmuyor. Ben bir kez gördum bildiğiniz sanayi elektirik motorunun ucuna dişli sistemi yapmışlar o şekilde dönüyordu.
Alıntı:
olabilir yeriniz musaitse çok değişik fantaziler yapılabilir. Bu ara zaten benimde uydu hormonlarım yükseldi. Evi satıp geniş bahçeli garajı büyük 5 mt çanak kurabileceğim bir müstakil ev alabilsem çok güzel olurdu. O zaman 3 te 5 te kurardık. Ama şimdilik yeni Enxt diseqc motor ile iadre etcez.