ne yazık ki hç bir kanala bakamıyorum no av sorunu çözmeme ramen sinyal var ama hiç bir kanal yok...12,03a5 yazılımın da sorun yaşayan arkadaşlar benim durum da olan lar ne yapmam gerekir
Printable View
ne yazık ki hç bir kanala bakamıyorum no av sorunu çözmeme ramen sinyal var ama hiç bir kanal yok...12,03a5 yazılımın da sorun yaşayan arkadaşlar benim durum da olan lar ne yapmam gerekir
selam memedim usta olmadı ya 1030 a yükledim önce almadı sonra kuru kafa yaptım sonra yazılımı aldı ama norch oldu kanal editörü ile kanalları da attım bu seferde MO AV Hatası verdi bende wazcaydım baba emeğine teşekkürler saygılarımla Başarılaınızın dewamını dilerim
arkadaş ben mermiş oldunuz yzzılımı yükledi fakat ekranda ,ilk önce reklam çıkıyor ondan sonra( No or bad signal ) yazısı çıkıyor luütfen yardım (12.03.A5) kaon , teşekür ederim.
ERCANTAXİ yazılım atılmış menüye basarak sisteme girerk dil ayarlarını düzenle no or bad signal sinyal yok demektir hadi kolay gelsin
çoook tşk. ustad
arkadaşlar bu yazılımlarda modül görüyormu geçen yükledim görmüyordu ben lig tv abonesiyimde
şu bizlerin kullanmakta oldukları KAON DSC UZ 911 13 42 65 YAZILIMLARA BİRŞEY YOKMU BEYLER yosa bu resivırlara taleb pek fazla değilde ondan mı yazılımlarını vermek istemiyorsunuz bilmek istiyoruz mecbur da değilisiniz ama yinede bilmek isteriz doğrusu yoksa biz ÜVEY EVLATLARMIYIZ bir bilsek saygılarımızla.
merhabalar serkan usta stream menü ne demek
ve hangi cıhazlara oluyor bilgilendırırsenız teşekürler şimdiden