Bizim aciko 4225 skya yeni yazılım çıkmayacak galiba:(:( bekliyoruz bakalım
Bizim aciko 4225 skya yeni yazılım çıkmayacak galiba:(:( bekliyoruz bakalım
Size aynen katılıyorum Cyfra paketini ilk çözen marka olan Aciko galiba müşterilerini çabuk unuttu. 4225 SKY modeli yazılımı güncellenmediği gibi yeni modeller 6225 7225 e yazılım daha çabuk geliyor.Ama hizmet bu olmamalı değil mi?
Firmalar eski modelleri unutmaya başladı.Alıntı:
sevketensari Nickli Üyeden Alıntı
Valla emre ile tekrar konuştum 2-3 gune kadar cıkacak diyor hadi bakalım ne olacak alıştım acikoya goldmaster menu zor geliyor:devilprv:Alıntı:
sevketensari Nickli Üyeden Alıntı
Valla arkadaşlar ben bile GM 11400 cim kullanıcısı olaraktan dört gözle bekliyorum Aciko yazılımını ama şimdilerde bulamıyoruz. Emreyide çok fena kızdırmışlardı bir başka forumda. Densizin biri sanki tüm suç Emreninmiş gibi gelmiş üstüne. Oda kızdığından la havle çekip kitlemişti sayfayı. Her zaman dediğim gibi Türk firmaları kapkaççı zihniyetiyle çalıştıkları için elindekini satıncaya kadar herşey çok güzel. Sattıktan sonra hemen unutuveriyorlar. Hele GM durmadan alıcı sürüyor piyasaya. Bu gibişle milyona varacak GM serileri. Ama geride kalanlara yazılımı vermiyor. Versede düğüne yetişmeyen kına hesabı oluyor. GM 11400 cim yazılımlarında olduğu gibi. Diğer firmalarda aynı. Birbirlerinden pek fakları yok. Ne diyelim inşallah kısa zamanda AC4225 Usky yazılımı çıkarda bizde seviniriz.
Saygılar.
Hergun emreye soruyorum acikoy yazılımını bakalım almaya çalışıyorum diyor.Emre ne yapsın bütün suç adama atılıyor ama emrede suç yok biraz patronunda var desek daha iyi:)Alıntı:
emmi Nickli Üyeden Alıntı
way be ne cekmiş bu emre hayatı roman gibi
Haklısınız :puah: :puah: valla roman gibiAlıntı:
lazer Nickli Üyeden Alıntı
ya bunu ikide bir niye yazıp oyalıyorsunuz 4 nisan
Açikonun son yazılımı üyelerin diger modellere istekleri var.Zaten bu yazılım şu an aktif olan yazılım.sadece D+ lar yok bu yazılımda digerleri ok.Alıntı:
hoca58 Nickli Üyeden Alıntı