mustafaarican Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
s.a arkadaşlar iyi günler benim uydu alıcı neta sedna ama ben bunları bulamadım bi türlü kanalları nasıl eklicem hakkında bilgi verebilirseniz sevinirm
bunları eklemen için astraya ayarlı çanağın olması gerekiyor var ise var ise astra uydusunundan gelen kabloyu dayzeğe bağlaman gerekir bağladıktan sonra 1-2-3-4 hangisine bağladıysan cihazdada aynı olması gerekir bunlardan sonra uydunun üzerine gel arama yap kanalar gelir
31-07-2013, 14:12
mustafaarican
kardes o uydudaki diger kanallar gelior çekiyorda bir tek orf 1 hd felan onlar yk
31-07-2013, 14:46
KaZooM
Alıntı:
Baldemir Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ORF DIGITAL paketi emu yeni tip uydu alıcılarında astra 19.2 uydusunda izlenebilmektedir.
Salzburg - Fenerbahçe | 31 Temmuz Çarşamba ORF sd ve ORF hd kanalında
Yapmanız gereken vermiş oldugum güncel kodları cihaza girmek gerekli
bunun içinüye oldum kusura bakmayın ama bende atlanta hdbox sahibiyim bu şifreleri nasıl girebilirim
31-07-2013, 17:35
Baldemir
Alıntı:
KaZooM Nickli Üyeden Alıntı
bunun içinüye oldum kusura bakmayın ama bende atlanta hdbox sahibiyim bu şifreleri nasıl girebilirim
Son yazılım yüklüyse (2.45) Kumandadan Menü+Option tuşu+333 Cryptoworks bölümü düzenle 4.cı satıra yeni şifrelerle eskileri değiştiriyoruz kırmızı tuş ile kaydetip Exıt iel çıkıyoruz.
31-07-2013, 18:57
karakenan
gaziantepte bu uyduyu almak zor kahveye dalacağız anlaşılan
31-07-2013, 21:16
Baldemir
31-07-2013, 22:14
baycn
şu anda tv den izliyorum arkadaşlar orf eins ıptv adresi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
01-08-2013, 00:59
Editor
Maç sona erdigi için konu kapanmıştır artık başka maçlara bakma zamanı:)