atın yularını sıkı tutarsan kaçmaz. yönetim bunu bilemedi.
Printable View
erim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah idmanına çıkmayarak kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi. Golcü oyuncu Burak Yılmaz da bu toplantıya katıldığı için idmanın ilk yarım saatini kaçırdı. İdmanda takımın başında kondisyoner Scoot Piri yer aldı.
GÖZYAŞLARIYLA VEDALAŞTILAR
Toplantı sonrasında Hasan Şaş ve Ümit Davala gözyaşları içinde futbolcular ile vedalaştı. Taffarel'in son kararı henüz bilinmiyor... Yaşananlar ile ilgili olarak ilerleyen saatlerde resmi siteden açıklama yapılması bekleniyor.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fatih Terim'e yakınlıklarıyla bilinen masör Uğur Durul, idari direktör Şükrü Hanedan ve Florya Metin Oktay Tesisleri müdürü Fahri Yılmaz da kendi istekleriyle görevlerinden ayrılmaya karar verdi. Bu arada ABD'li kondisyoner Scott Piri'nin de görevinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
komutan kaçtı herkes kaçıyor ...hani bunların gs likleri tartışılmazdı..:8[1]:
Alıntı:
Galatasaray idmanında olay var!
Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra gerçekleştirilen ilk idmanda Eboue ile Sneijder arasında gerginlik yaşandı.
Hiçbir antrenörün takımın başında olmadığı idman sırasında Galatasaraylı futbolcular son derece gergin gözükürken önce Sneijder ile Eboue tartıştı.
İkili sakinleştirilirken, bazı futbolcular da Sneijder'e basında çıkan haberler nedeniyle tepki gösterdi.
en azından bu sezon sonu gidebilirdi
olan oldu şimdi kim gelecek önemli olan o
Erman Toroğlu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
"Pazar günü saat 12.00'de bir haber geldi ki, o an olayın bittiği andır. Televizyonda bunu söyledim ve de bana yalanlama gelmedi." diyerek şöyle devam etti:
"GENEL MÜDÜR SENİ ARADI, CEVAP VERMEZSEN KOVULURSUN"
"Perşembe günü Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'i telefonla arıyor, Fatih Terim cevap vermiyor. Aradan 20-25 dakika geçiyor, Ünal Aysal bir daha arıyor, Fatih Terim telefona yine çıkmıyor. Ünal Aysal'ın aramasının sebebi ise antrenmana gelip Beşiktaş maçı öncesi moral vermek, futbolcularla sohbet etmek ve o maçın özel primini Fatih Hocaya söylemek. Ünal Aysal'a iki defa cevap vermediği için, başkan ardından Fatih Terim'e mesaj çekiyor. Mesaja da cevap gelmiyor. Bildiğiniz gibi son maçta Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 yeniyor. Maçtan sonra da Ünal Aysal kendi internet sitesinden bir mesaj yayınlıyor.
Maçı kazanan futbolcularıma teşekkür ederim. Yani teknik heyete teşekkür etmiyor. Bu olayda bardağı taşıran son damla oldu.
bir daha aradı cevap vermedim ve de mesaj atıyor ona da cevap vermiyor. Ne olur? Gönderirler seni. Genel Müdür seni aradı, gideceksin veya cevap vereceksin. Vermessen kovulursun":45:
bayram kardeşim her Galatasaraylı senin gibi düşünmüyor taraftar neredeyse %50 %50 ayrılmış durumda bu sezon Gaziantepi zor yendik ardından bursanın elinden zor kurtulduk ardından eses ardından kendi sahamızda antalya ile beraberliği zor sağladık ardından r.madritten yenilen 6 gol birçok taraftar artık yeter defolup gitsinler diyordu.ardından başkan açıklama yaptı 48 saat içinde termle 2 yıllık anlaşma için bir açıklama yapacağız dedi sayın terimin koca kulübün başkanın telefonuna dahi çıkmaya tenezzül etmemesi ardından federasyon başkanının terimin bize 1+3 yıllık sözü var demesi sayın terimin mayısı bekleyin demesi gibi birçok konular var sayın terimin dediği gibi asl olan galatasaraysa bu galatasarayın başkanıda seçilmiş başkan olan sayın Aysal ise nezaketende olsa telefona çıkması gerekirdi eğer sayın terim sayın aysalın eleman sözüne kırılıyorsa o kulüpte maaşlı olan herkes elemandırAlıntı:
asl olan galatasaraysa herkes GALATASARAY kulübünün elemanıdır.:45:
Kusura bakma ama sana katılmıyorum! 2 yıl önce küme düşme durumuna gelen takımı kimse istemezken fatih terimin peşinde koşan aysaldır. 2 yıl içinde aynı takıma 2 lig şampiyonluğu 2 süper kupa ve yine bir ilk olan emirates cup'ı kazandırmıştır. aysal fırsatçıdır ve bir gün oda defolup gidecektir.Alıntı:
Her kötü sonuçta önce terim suçlanıyor fakat sahada nerdeyse geçen yıl oynayan futbolcuların tamamı var, aynı kadro 2-3 değişiklikle sahad yer alıyor. terim suçluda futbolcular suçsuzmu? başta sneijder olmak üzere sahada boş boş geçen bir çok oyunucu var. ben alınacak 2 mahlubiyetten sonraki yorumları bekliyorum.
Alıntı:
aynen. kazanırken iyide kaybederken mi kötü. hem daha ligin başı. fatih terimin kredisi herkesten fazla olmalı. iki üç gündür takip ediyorum işler iyi gitmiyor. yeni gelecek olan hoca iki maç kaybederse o zaman işler daha da zora girer.