teknik servisimiz hayırlı uğurlu olsun herkese... artık daha iyi destek vermeye çalışacağız
Printable View
teknik servisimiz hayırlı uğurlu olsun herkese... artık daha iyi destek vermeye çalışacağız
Alıntı:
nihatikier gecmiş olsun bu durumda görmeden karar vermek zor ama bu gibi programlar çok ciddi programlardır kesinlikle program çalışırken proyu kapatmamalısınız bu durumdan kaynaklanabilir asıl etken ise şu anladıgım kadarıyla sistem konfigürasyonu düşük ve de 98 kullanıyorsunuz hdd 10 yıllık galiba bu prolar kesinlikle eski hdd lerde kullanılmamalı çünkü bu hdd lerin büyük bir kısmı bad sektör içeriyor ve proframın şöyle bir yan etkisi var hdd nizi bir daha göremiyebilirsiniz tam emin olmamakla birlikte hdd niz rahmetli oldu yeni ya da elinizde baska bir hdd varsa onu takıp bir deneme yapın bakalım sorun düzelecek mi
yada 98 den başka bir işletim sistemi yüklemeyi denersen düzelebilir...!
Ben hdd kullanılamaz duruma gelmiştir diye düşünüyorum..Yenisini takıp deneyin bakalım..
alakanıza teşekkürler arkadaşlar,
bilgisayarın yenilenmesi gerekiyormuş.bu program bahane oldu.teşekkürler.
Hayırlı olsun arkadaşlar..
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim benim sorum internete veya mesenger e bağlanırken80072dfs hatası veriyor bu konu hakkındaki yardımlarınızıalabilirmiyim.kolaygelsin
Önce Msn i Kaldır Sonra Bağlantını Yeniden Kur Sonra Msn i de kur veya başka sürümlerini Kur Sonunda sorun Ortadan kalkacaktır. Saygılar...!
tesekkür ederim paylaşım için.kolaygelsin