Stokda yok yazmışlar bi taraftan da.
Printable View
bu fiyata pahalı 149 tl plartform kanal sayısı az başlangıç için ucuz olması gerekirdi içerik çogalırsa ve kalite önemli...
Bugun samsung dahili uydu alıcılı tv de denedim kanallar actı.Ayrıca medialink panter cihazda denedim ondada sorunsuz açtı bilginize.
Kanallarda malesef bazı filmlerde buzlanma mevcut film rtük kurallarına göre buzlanıyor şifreli kanalların neden buzlandıgını anlam veremiyorum
Eski ören yerlerini,antik uygarlık kalıntılarının saha tesbiti ve korunması hakkındaki yetkiyi Kültür ve Turizm Bakanlığından alıp Şehircilik ve Çevre Koruma Bakanlığına bağlayan ve birinci derecedeki bu SİT Alanlarına kaçak villaları konduran zihniyetle RTÜK'ün yasak anlayışı farklı olamaz ki!..Biri hapşırınca diğeri anında nezle oluyor!..:8[1]::8[1]::8[1]:
arkadaşım...şifreli yayın sinema tv paketini teledünya platformu aboneliğimin üzerinden takip ediyorum...gündüz yayınlanan filimlerin cinsellik sahnelerini mozayiklenip sansürlenirken diğerlerinde özellikle geceleri şaşırtıcı şekilde sevişme sahneleri sansürsüz gösterilebiliniyor...enteresan vaziyet...:warn:Alıntı:
teşekküler
nerden isdediniz bilgi vermeniz iyi olur selam
11966 V 27500 5/6 Filbox Paketinde
SD Sinema TV ler ayrıldı.
Sinema TV
Sinema TV 2
Sinema TV Aile
Sinema TV 1001
Yerine ;
Sinema TV Aksiyon HD
Sinema TV Aşk HD
GELDİ.