Fiber internet sınırsız telefon dahil 62 tl ödüyorum.
Printable View
Fiber internet sınırsız telefon dahil 62 tl ödüyorum.
Ttnet 16mbps'e kadar limitsiz internet 39tl. +ttnet alo konuştukça öde 7tl. toplamda ikisi için aylık 46tl. 24ay tahahüt verdim.
20 ay boyunca internet 44 tl artı 15 telefon normalde telefonu iptal ettirecektim edersen telefonsuz internete 15 tl yansır dediler o yüzden ettirmedim
3 yıldır hep ikna paketi sayesinde indirimli kullanıyorum. TTNET ikna paketleri telekom müdürlüklerinde veriliyor.Alıntı:
İlk sene 8mbps limitsiz 50akn +TTNET alo+tvbu 42.50
İkinci sene 8mbps limitsiz 50akn +TTNET alo+tvbu 52.50
Şuan 16mbps 50akn ve TTNET alo 46tl.
TTNET yada BAŞKA firmaların ugulayacağı kampanya bedellerini BTK belirlemektedir. Rekabet ortamı için sürekli kampanyalar düzenliyor. Şu an BTK firmalara uzun zamanlı kampanya düzenlemelerine izin vermiyor.
Uzun zaman verdikleri firmalar piyasada abone sayısı az olan firmaların abone sayısını artırarak piyasada denge yaratması içinkampanyaları uzun süre oluyor. Ama büyük firmalara maalesef kampanyalarını sürekli değiştiritiyor. Bunun nedenide rekabet ortamının oluşması firmaların çoğalmasıymış.
Bu nedenle büyük firmalarda bu gibi değişik fiyatlar çok çıkıyor. Paket yenilemede mutlaka ANA satış ofislerine gidip ikna kısımlarında yararlanın.
Ülkemizde rekabet ortamının yaratılması için düşünülen fikirler bana göre halen profesyonel değil. bu politik düşüncelerle sürekli aboneler mağdur durumda kalacaktır.
Bu ikna paketlerini daha yeni buradan öğrendim vallaha :) Madem öyle paketler varmış ozaman seneye telekom müdürlüğüne gitme vakti gelecek sanırım. :) Ben hep Mh arayarak abonelik yeniliyordum.
M.hizmetleri ve telekom ofisleri ikna kampanyası yapamıyor. Benim aldığım paket ultranet 16mbps ev telefonu olana ikna diye geçiyor, yakın zamanda uzatmayı düşünen varsa eğer bunu istesinler.
sadece internet tel içinde gömülü... 54 tl.. 8 mbps limitsiz. bu konu çok iyi oldu 1 ay sonra süre doluyor yukardaki yazılanlardan hiç bilgim yoktu. artık davranış deyişecek demekki saygılar herkese.
2 yıl önce TTNET'ten ayrılıp Speronline'a geçmiştim. 24 Ocak 2015 tarihinde Süperonline üyeliğimi sonlandırıp yeniden TTNET'e döndüm. Kamu emeklisi olduğum için bir tarife uyguladılar. 16 Mbs 50 AKN + Konuştukça öde telefon için 62 TL ödeyeceğim. İkna uygulaması için bugün tekrar aradım ama önceki üyeliğime 2 yıl ara verdiğim için bana uygulanamayacağını söylediler. İkna tarifesi için en az 2 yıllık devamlı üye olmak gerekiyormuş. Arkadaşların bilgisine...