editör diyelimki 17-25 aralıktan sonra bu 3 bakan hırsızlıktan sorgulanıp tutuklandı...iş bilal ordoğan üzerinden tayyip erdoğana uzandı..(paralelyapının ysyk üyeleri-hakimi-savcısı-polisi daha kaçmadı..buradalar)hükümet düştü...ne olacak şimdi kardeşim.....paralel yapıya chp'mi mhp'mi hdp'mi hesap soracak...bunların hepsi şuan cemaatle kolkala girip ittifak içinde deyillermi...15'ci mesajımda belirttim...ben vatandaş olarak oyumla ak partiyide tayyip erdoğanıda deyiştirebilirim...böyle bir şansım var fakat paralel yapı gibi devletin içine sızıp abilerinden pensilvanyadan emir alan yapılanmalara karşı vatandaş olarak benim hiç şansım yok birşey yapamam...hazır onu yok edici pasifize edici bir hükümet bulmuşken ona destek vermeliyim...hükümet onu yok ettikten sonra vatandaş olarak akpartinin hesabı sonra görülür...paralel yapı akpartiye destek vermiyorsa bu benimde destek vermeyeceğim anlamınamı gelmesi gerek...onun ekmeyine yağ sürmek istemem...3 bakan ömrünün sonuna kadar hırsız olarak anılacaklar,onlar vijdanlarda artık birer hırsız..bu insan onuru için çok ayıp birşey deyilmi,sokakta bile rahat yürüyememek...bilal erdoğana gelince...paralel yapı teyyip erdoğana ulaşabilmek için onu itibarsızlaştırmak için tek yol olarak bilal erdoğanıda aynı sepete sokmaya çalıştı fakat amacına ulaşamadı..... ..not:arkadaşlar yorumlarınızda elinizden geldiğince cemaat kilimesini kullanmamaya gayret ederseniz iyi yaparsınız...bugüne kadar bende bu kelimeyi kullanıp yanlış yaptım..çünki devletin terör örgütü listesine giren paralel yapıdır...devletle sidik yarışına giren bu örgüttür... toplasan 100-150 kişiyi geçmez,zaten onların yarısına yakınıda yurt dışına kaçtı...pensilvanyadaki zat'ta gönül veren saf ve temiz vatandaşlarımızı cemaat diyerek incitmemek maksadıyla sizlere bunu hatırlatmak istedim...