çok aşık ve net gidişat iyi değil
Printable View
çok aşık ve net gidişat iyi değil
O kadar duyarsız, bir o kadar tepkisiz, kızmayın bana ama bir o kadarda hissiz bir toplum olduk ki?
Dileyen dilediği kanal vs vs vs nedenden ötürü yayınlarını son verebiliyor kapatabiliyor o kadar basit ki bu işler, mahkeme yasada kanunda benim diyor birileri?
Canım vatanıma kimlerin ülkesi oldu çıktı? mülteci sığınmacı bunlar için cennet oldu, kendi ülkemizde kendimiz sığınmacı ve işsiz olduk haberimiz yok...
Her gün şehit hergün acı haberler karşımıza çıkıyor ve hepsinde bürokratların aynı cevabını alıyoruz,
DÖKTÜKLERİ KANLARIN HESABINI MİSLİYLE ALACAĞIZ KİMSENİN KANI YERDE KALMAYACAK?
Vahki ölene şehit olana vah ki çaresizlikten işsizlikten uzman veya atama beklemekten umudunu kaybetmiş son çare olarak bu kutsal mesleğe geçiş yapan ve şehit olan canım
kardeşlerimize yavrularımıza...
Öte yandan bir bakıyorsun tv kanallarına vur patlasın çal oynasın tutturmuşlar bir evlenelim furyası ahlaksızlık ve kapezelik kol gezen bu proğramlar yurdum insanının bir anda ilgi odağı reytinglerin kurtarıcısı oluvermiş çıkmış...
Ülkemizde katiller tecavüzcüler kadınları kesen dilediği gibi döven dilediği gibi onları mal gibi satanlar...
Gel gelelim haklıyı haksızı suçluyu suçsuzu hırlıyı hırsızı haramilik bile günümüzde değiştiğini düşünürsek bunları yakalayan emniyet güçlerinin bile başına neler geldiğini gördüğümüzde,
Bir bakıyorsunuz doğruyu gerçekleri söyleyenlerin başına neler geldiğini hepimiz biliyoruz, siz siz olun üç maymunu oynamaya devam edelim...
Tüm kanallar tüm uydu komple kapatılsa ne olur kapatılmasa ne olur?
geçmişi unutmayalım arkadaşlar bu ulkenin
.....