Printable View
maç saatinde netleşir bakalım
Alıntı: CCW Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Türksat 42E 12698 V 9874 / FEC:3/4 /8PSK / DVB-S2 Şifre :F5 A5 B5 4F 51 86 D9 B0 Üstadım,yayın,SD,miHD,mi.?:49857458:
Alıntı: tayf_mustafa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Üstadım,yayın,SD,miHD,mi.?:49857458: Elbette HD.
Alıntı: CCW Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Türksat 42E 12698 V 9874 / FEC:3/4 /8PSK / DVB-S2 Şifre :F5 A5 B5 4F 51 86 D9 B0 teşekkürler.:present:
Alıntı: CCW Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Elbette HD. İlginize teşekkürler... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı: admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CW mi Biss mi Büyük A nasıl yapılıyor. Arkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum.
Alıntı: admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Arkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum. Alıntı: admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CW mi Biss mi Büyük A nasıl yapılıyor. Cihazında harflerin büyük / küçük olması önemli değil. Biss olarak gir.
Çok teşekkürler CCW
Üstadım yayını bulamadım.
deneme