:present: :present: :present: bravo.işte aklın yolu bir.:clap2:: :clap2:: :clap2::
Printable View
:45: :45: :45: :45:Alıntı:
söyleyecek fazla söz yok... ben burada bu işin araksında duran biri olarak herkesin eleştiri yapma hakkı olduğuna inanıyorum ve tüm yazılanları ne sileriz ne editleriz... ammmaaaaa bunu art niyet olarak algılayanlar var..onlarda eleştirilerinin dozajını ortama göre uydurmak zorunda olduklarını hatırlatırım :nono::
Saygılar...
DigiDuck
Yorum yaparken bir kisinin tartisilan konu hakkinda net ve dogru bisiler bilmesi gerekir ve yorumunuda ona göre yapmasi gerekir bence.
finest plus un fiatı ve server ücretinin ne kadar oldugunu icine sindiremeyenler önce ödiyecekleri fiatla ne alabileceklerini bi arastirsin
1-internet üzerinden chard sharing
2-Tek bir internet aboneligi ile HUP 500 wiereless ünitesi ile maximun 6 kullaniciya (abonelerde HUP 500 wierelesi olamasi gerekir) direkt server aktarimi.(1 adsl üyeliği ile max 6 kullanici)
2-Finest pluss serisi cihaz kullananlarin internetsiz kendi aralarinda kart paylasimi,
3-Cok yakinda AKILLI EV OTOMASYON destek sistemi,
4-Sorunsuz calisan 2 adet ana server(İTALYA yedek)
5-Modem üzerinden program ve yeni kanal güncellemesi,
Arkasindaki firmaya gelince,,daha düne kadar 10 sene önce piyasada olan pace markanin destegini veren bi firma ,arkasindan da KAON MEDIA,,,isteyin bakalim baska bir firmadan 3-4 sene önce piyasada olan bir cihazın yedek malzemelerini,,,
Vallaha yorum yapan bilincli konussun ki ,millette kac liraya ne aliyor iyi anlasin,bu paraya daha iyisini veren varsa buyursun cikarsin piyasayada bizde faydalanalimm....:yo: :yo:
EUROSAT UYDU ANTEN SISTEMLERI
arkadas fikrini söylemiş kimseyide karalama gibi bir niyeti yok neden bu kadar tepki gösterdiniz anlamak güç.Siz fikrinizi söylersiniz o fikrini söyler biz okuruz kimin dediği makul mantıklı gelirse ona inanıp onu alırız burası paylaşım yeri "ertos" arkadasta belki bi cihazın tasarımcısı ama bu neyi değiştirirki önemli olan o arkadasın söylediklerini çürütebilmek ki digiduck arkadas çürütmüş gibi bizde aklı fikri olan insanlarız okuyup yorum yapabiliyoruz yoksa onu burda linç etmeye hiç gerek yok selamlar&saygılar..
ciazz süper arkadaşlarrr....
Bende küçük bir değerlendirme ile tartışmaya katılayım.
Eğer popüler maç kanalı verilecekse ayda 10 dolar'a değer...
İyi çalışmalar.
tps kanalında donmalar oluyor ushuava kanalın üzerinde bekliyorum açıyor daha sonra donmalar başlıyor ne yapmam lazımm yardım bekliyorumm..
finest 6000 fta cihazda dünden beri auto yapıyor ama malesef donuyor yeni yazılım gerekiyor:46:
arkadaşlar yardım bekliyoruz ne yapmamaız lazımm yeni yazılım bulabilirmiyizz finest..6000. fta kullanıcı..