Ah her cihazın lnb out u çalışsa:46:
Printable View
bu ne yaw bu Diseq degilki bununla olmaz
2 Dagitim yapmak istiyorsan böyle yap
2 x tane diseq kutusu 4/1 lik
1x tane 12/0 V kutusu
tam bununla ben 9 tane uyduyu seyrediyorum
1.Türksat
2.Astra 28,5
3.Astra 23,5
4.Astra 19,0
5.Eutelsat 16
6.Hotbird 13
7.Eutelsat 7
7.Sirius 5
8.Thor
arkadaşın istediği cok uydu izlemek değil bir hattan iki cihaz calıştırmak....
kardeş böle bişey olamaz niye olamaz açıklamasını getirelim önce şimdi iki uyduyu seyretmen eğer splitter almışsan söyle diyeyim splitter takılı iken iki cihaz aynı anda çalışırsa uydudaki bazı yayınları cihazlar göstermez oda senin izlediğin kanalları sınırlı tutar mesela yatay ve dikey olan frekans ve bant genişliği(WB) si aynı olan kanallar aynı anda seyredilemediği gibi (H) iken ötekininde (V) izleyemeyeceği gibi buda çift çıkışlı lnb yi zorunlu hale getirir. Bence ideali yine çok çıkışlı lnb almaktır. Değilse imkansız bir olay LN (üçe ayrılır) lnA lnB ve lnC olarak sinyali bunlar sayesinde aldığımıza göre demekki splitterle falan bu iş olamaz. Saygılarımla::45:
evet bende denedim kablo bölmeyle onun hiç farkı yok çiftli lnb şart
1.Türksat
2.Astra 28,5
3.Astra 23,5
4.Astra 19,0
5.Eutelsat 16
6.Hotbird 13
7.Eutelsat 7
7.Sirius 5
8.Thor
bu ne yaw bu Diseq degilki bununla olmaz
2 Dagitim yapmak istiyorsan böyle yap
2 x tane diseq kutusu 4/1 lik
1x tane 12/0 V kutusu
tam bununla ben 9 tane uyduyu seyrediyorum
beki iki diseq nasil birlestirdin kardes
semasi varsa gonder yada anlat iyi olur
NE MUTLU TURKUM DİYENE
arkadaşlar şuan taktım ve bölüyor ama aynı uyduda ve aynı frekansda olması lazım yani türksatta V yayın yapan yayınları izleyebilirisiniz farklı uydular olmuyor bazı arkadaşlar bölmeyeceğini söylemiş şimdi denedim yapıyor benimde yapmak istediğim buydu birde cihazın arkasında out çıkışından yaptım diğer tv de görüntü hafif karıncalı çıkıyordu ama bu araparat ile o karıncalanma kayboldu saygılar