bence etmeyecekler
Printable View
bence etmeyecekler
* * * AVRUPA BIRLIGI * * * >
Yil 2050. AB Komisyonu Baskani odasinda otururken, yardimcisi iceriye heyecanla girer:
-Efendim, Turkiye tum isteklerimizi yerine getirdi.Onlari AB'ye alacak miyiz?
AB Baskani:
-Yok canim, henuz olmaz. Git, duyur, Tum Turkiye Ingilizce konusacak,Turkce'yi yasakliyorum.
-Efendim onu 5 sene once yaptilar. Hatirlamiyor musunuz?
-O zaman soyle Kibrisi versinler..
-Efendim onu da 40 sene once verdiler zaten...
-O zaman soyle guneydoguya ozerklik versinler.
-Aman efendim, Turkiyede guneydogu mu kaldi, 2020'de bagimsiz devlet oldu ya orasi zaten.
-O zaman soyle (sozde)ermeni soykirimini tanisinlar.
-Efendim, sadece ermeni degil, Pontus, Yunan, Bulgar, Rus, Ukrayna,Moldova soykirimini bile tanidilar, hatta Canakkale savasindan dolayi Ingiliz, Avustralya, Yeni Zelanda soykirimini bile tanidilar ya.. nasil unuttunuz.
-Hmm. O zaman soyle, kokorec yasaklansin.
-Aman efendim, onu yemeyi 2007'te biraktilar.
-Isa askina, ya ne bileyim? Kinayi yasaklayin, yakamasinlar.
-Ooooo. Beyefendi.Onu da coktan biraktilar.
AB Baskani dusunup tasinir ve;
-EEEE...DAGITIN O ZAMAN AVRUPA BIRLIGI'NI..
olay budur işte arkadaşlar ne kadarda istesek almazlar. gerçi hala anlamış değilim ne diye ab'ye gireceğiz diye uğraşıyorsak sanki.:49:
Oyalama,oyalama almayacaklar onların olsun.
Avrupa birliğine bizi almayacaklar. Ama bizi başı boşda bırakmak istemiyorlar. Neden mi? 400-500 Türkler tarafından yönetilen avrupa durumun yine böyle olmasından korkuyorda ondan. Şu an Türkiye, avrupanın ihtiyacı olan enerji koridorunda, gelecektede gerekli olan enerjininde üstünde oturmakta. Şu an rusyanın yaptığı enerji şantajını ileride Güçlü Türkiye niye yapmasın.
Bizim, Türklerin eskiden sahip olduğumuz meziyetleri almışlar, yok şu kriter yok bu kriter diye karşımıza çıkartıyorlar.
Bu milletin tek sorunu Fatihler ve Kanuniler gibi yöneticiler çıkaramaması. Gerisi ondan sonra gelir.
Milletimiz her şeyin en güzeline layık.
Avrupa BİrlİĞİne Kabul Edecek Olsalardi Pkk TerÖr ÖrgÜtÜnÜ TerÖr Lİstesİnden Çikarmazlardi. 70 Mİlyon MÜslÜmani İÇlerİne Alirlarmi? İslam Alemİnden Korkan Bİr Bİrlİk İÇİne MÜslÜmanlari Alirlarmi?
Biraz zor alır..
Avrupa Birligi Kabul Etmez Neden dersen Cunkı Bız Baglılıgı KABULLENMEYIZ..
HÜR DOĞDUM HÜR YASARIM VAR VE VAR OLACAK...
türkiye ab ye alındığında (ki alınmayacak) ab dağılacak..
Evet Turkiye AB`ye alinacaktir ama 20 yil sonra.Bulgaristan`dan cok selam tum Turkiye`ye.:00000001: