az önce bizim evdeki ahaliyi işlettim:D çok güzel oluyor ellerine sağlık:)
Printable View
az önce bizim evdeki ahaliyi işlettim:D çok güzel oluyor ellerine sağlık:)
kurt felan düşmesin arkadaşım:8[1]: madem ücertliyse neden cep telefonlarını aramıyor.bu sadece test sürümü ve tanıtım amaçlı bir süre sonra sizden kredi alın demeye başlayacktır.ayrıca daha öncede böyle bir program verildiydi forumda aynı şekilde ve aynı sistemi kullanıyordu onada ücretli dediler kullandık ne ücret ne bişey.daha öncede dediğim gibi sizin haberiniz olmadan size sözleşme imzalatmadn veya sizden kredi kartınızla kredi almanızı sağlamadan ücretlendirme yapamaz.sayfasına girdiğiniz zaman orada paralı bölüm var kredi alarak kullanabiliyorsunuz ve sizden kredi kartı bilgilerinizi istiyor ve oradan kredi alarak sınırsız kullanabiliyorsunuz.bir artı not daha bu program sadece firefox kullananlar için eğer firma ticari bir amaç gütseydi sadece fire foxa bağlamazdı bu eklentiyi.hem fire fox kullanmaya sizi teşvik ediyor hemde kendi ürününü tanıtıyor. ben idda ediyorum ücretsiz.... yinede siz bilirsiniz karar sizin ben kullanıyorumAlıntı:
saygılarımla
arkadaşlar yeni aldığım bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum.programın üst kısmında free yazdığı sürece bedava arıyorsunuz.bir süre sonra sizden make payment yazısı gelmeye başlıyor ve buda bir çeşit kredi alın anlamına geliyor.verilen rakamlar tamamen bilgilendirme amaçlı
COK ONEMLI BIR UYARIDIR.
Asagida yazili Aile agaci ile ilgili email size geldiyse ve soylenen "TC kimlik" programini bilgisayarinizda calistirmadiysaniz sizin icin tehlike yok.
Ama eger siz de benim gibi programi calistirip aile agacinizi arastirdiysaniz butun banka ve email sifreleriniz baska insanlarin eline gecebilir. (Ben kendi bilgisayarimda ve bu programi bilgisayarina kuran arkadasimin bilgisayarinda da butun sifrelerin kaydedilmis oldugunu gordum.)
O yuzden oncelikle program calistirilmasindan sonra girdiginiz sifrelerin (banka, email, vs) hepsini guvenli bir bilgisayarda degistirin.
Bu program bilgisayariniza "kualamsn" ve "svchost" adinda programlar kuruyor ve her startta calisiyor. Bu iki program Keylogger olarak calisiyor ve ister normal klavye ister sanal klavye olsun yazilan herseyi kaydediyor.
Start (Baslat) butonundaki Run (calistir) dugmesine
C:\Documents and Settings\all users\Application Data\Avp antivirus yazip
calistirirsaniz bu programlari gorebilirsiniz. Kualamsn ile svchost ve "Data" klasorunun altinda uzantilari yrp olan dosyalari Notepad ile actiginiz zaman bilgisayarda yapmis oldugunuz butun islemler ile butun username ve password'lerin yazili oldugunu goreceksiniz. Svchost ve Kualamsn programini silmeye calistiginiz zaman ise programin silinemedigini goreceksiniz. Bu programi silmek icin ise 2 yolunuz var.
Ya bilgisayari formatlayacaksiniz
ya da Windows acilirken F8 tusu ile Safe Mode'a (Guvenli kip) gecip yukarida yazili path ( C:\Documents and Settings\all users\Application Data\Avp antivirus) ile programin oldugu yere ulasip programlar ve data dosyalarini sileceksiniz.
Siz yine de isinizi sansa birakmayin! Bilgisayarinizi formatlayin ve yeniden kurun. Ben oyle yaptim.SAKIN Sabit hatlarda ücretsiz görüşmek programinin içinnede virus olmasin DİKKATLİ OLUN DERİM
arkadaşım bu programı indirdim virüs taramayla tarattım herhangi bir sorun yok.ayrıca bu indirdiğin site yasal bir site böyle şeylerin olması imkansız.sana tavsiyem bilmediğin mailleri tanımadığın mailleri açmaman ve bir virüs tarama programı ile spy programı kullanman.
teşekkür ederim Kralleo
Akadaşlari uyariyorum hiç bir şey bedava degildir yinede hekes kendisi bilim sorumluluk programi kullananlarindir.
Arkadaşlar proğram dün çalışıyordu bu gün pay yazısı ve dolar işareti çıkıyor