arkadasım cihazında teknık bir sorun olabılır diğer yukleynlerde sorun olmadğina gore servise göster
Printable View
arkadasım cihazında teknık bir sorun olabılır diğer yukleynlerde sorun olmadğina gore servise göster
Ya normalde bu cihazı kullanmıyorum drembox 500 var. Kablo veya diseqte sorun var. Dreamde sinyal yok diyor. Aciko açtığı için kullanıyorum. Neyse artık böyle idare edeceğiz dreamboz düzelene kadr.Sağol
arkadasım bundan sonra pek umutlanma bir çok fırma yazılım konusunda zorlanıyor next bıle bir çok modelıne yazılım çıkartamamış yada yeni çıkartıyor en onemli modellerı arasında olan xcam ve pluslara dun yazılım çıkmıştır tavsıyem amacın emuyla tv seyretmekse kart paylasımına uygun makına alman gerekli emu çıkmasa bile paylaşım yoluyla izlersin
arkadaslar bence beklemenızde fayda var bekleyın bakalım fırma ne yapacak bu konuda bence bı calısma yaparlar acıko ıyı bır fırma ve cıhazlarıona davamlı yazılım desteyı verıyor ellerınden gelenın en ıyısını yapacaklarına ınanıyorum
iyi hoş olmuşda şu kilit sistemi düzelmemiş bunuda düzeltseler iyi olurdu
sağolun yenilikleri bekleriz
Next 8000 yazılım denedim tam fiyasko autp yaparken cihaz kapanıyor 2 sn acıyor gidip geliyor bu tps lr cihazları mahvedecek sanırım. Herkes diger forumda 8000 auto yapıyor diye ısrar ediyorlar coguda auto yapmıyor diyor bende denedim hüsran malesef
bırakın arkadaşlar ne aciko yazılımı firmamı kaldıki yazılım çıksın.isviçreli dynavision firması için üretilen yazılımın editlenmiş hali isterseniz şu adrese bakın inceleyin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ona göre karar verin bilgilerinize.herşey para içindi geldi geçti aciko.