Şu anda bilişim sucu işlenecek bir durum yok olursa ilgili yerlere basvuracagımdan kimsenin şüphesi olmasın:warn:
birinin ismini kullanmak kadar ayıp birşey olamaz
benim bildiğim ve tanıdığım.........serkanın adaşı ve soy adıda aynı olan bir tek hergün görüştüğüm kardeşim serkan yılmazdır..bu başka kardeşimdende süpersat forumun vede bu camiada benim hergün iş yerinde beraber oldığum görüştüğüm isim ve soy adları tutan bu iki insandan başkasını tanımam vede ehemmiyet vermem
ben bir tane daha serkan yılmaz biliyorum. :D O da box maçlarını anlatan bi serkan yılmaz
isim yapmış kişilerin kullanıcı adı ile ilgili olarak bence biraz da forum yönetimlerine iş düşer.
çünkü forum yöneticilerinin neredeyse tüm forumlardan ve yönetim kadrosundan haberi vardır diye düşünüyorum. bu nedenle bu tür isimlerle ilgili olarak sorgu yapabilirler. ha bu taklidi forum yönetimi bizzat organize edşp o isimden yararlanarak üye toplama çabasında ise durum başka tabi.
selamlar.
öncelikle herkeze merhaba.ben uyduccu bu sitede yaşadıgımız bi sorun nedeniyle zaten banlıyım. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve ogünden beri hiç girmedim.benide burdakiler iyi tanır yönetimden.taki bu sabah burda yazılanların bana bildirilmesinden sonra.şimdi öncelikle adım ve soyadım serkan yılmaz.kendi sitemde uyduccu olan nickimi SERKAN_YILMAZ olarak sırf serkanla karışmasın diye arada tıre işareti var kullanıyorum.ve kendi sitem dışında bu isimle giriş yapılmış başka bi site yok.diger tüm sitelerdeki kullanıcı adım uyduccudur.gerçek adımı ve soyadımı kullanmam en dogal hakkım ve bunun gerçek ad soyadım oldugunu serkanda iyi bilir.şimdi gelelim saadete burda serkanın mesajında itham ettigi kişi bensem açıkça söylesin. ha degilsemde kim oldugunu belirtsin.ayrıca sitemde imza ve avatarımda uyduccu yazısı hala durur karışmasın diye.serkan bu yazıyı bana yazdıysan seni kınıyorum benim senle ve ekibinle zaten işim olamaz.o yüzden sayfadaki yazıları copy yaptım.ve bana yazıdıysan savcılıga gerekli başvuru yapılacaktır.kolay gelsin.bu kullanıcı adını silebilirsiniz.ayrıca bircok forumda kendisi co-admin ve modtur.hatta yöneticisi oldugum bi forumda şu anda yetkisine son vericem kolay gelsin.
uyduccu kardeş yahu neyi kimi savcılığa veriyorsun. hadi kendi adın soyadın diye kullanmanı anlarımda savcılığa verecem ne yani? pişkinliğin bu kadarına da pes.Alıntı:
serkan1234 Nickli Üyeden Alıntı
madem uyduccu tanınıyorsun kendi forumunda da o adı kullan. kendi forumunda gerçek adını kullanacan diye bir kural mı var.
ama etik olarak bu duruma yakışan bu adı ilk kullananın yani eski olan kullanmalı, yeni olan bu adı kullanmamalıdır. hem bu adla tanınan kişi sen değilsen bırak tanınan kişi kullansın. gerçek ad soyad olması gerçek ad sahiplerince kullanılır diye bir şey yok. hem kişi neden başkasına mal olmuş ismi kullanırı ki. birileri diğer serkan yılmaz ile ilgili bişey sorduğunda hoş olmaz.
yani artık forumlarda kullandığımız isimleride tescil mi ettirelim?
ben birden fazla forumda takılırım hiç biryerde yöneticilik istemedim hep yönetim teklif etti ve her yerde adım aynıdır. birisi benden sonra bu adı kullansa ben de önce adı kullanana bozulurum. sonra aklı selim düşünürüm kim önce bu dünyaya bu adı kullanarak girmiş eğer karşımdaki kişi kullanmıuş ise seve seve o forumdan ayrılırım ve o adı kullanmam.
tamam arkadaşlar şimdi ben kendi forumumdaki kullanıcı adımı tekrar uyduccu olarak degiştiriyorum hata bende.ama yaklaşık 5 aydır adım ve soyadımı kullanıyorum..yeni bişeymiş gibi yaygara yapılmasın.burdaki kullanıcı adımı silebilirsiniz.ama bunu buşekilde buraya yazıp polemik yaratacagına serkan msnde bütüngün onlinem ve serkanda msni biliyor.ordan aga degiştir kullanıcıadını dese konuşmasam bile onla degiştirirdim.herkezden özür dilerim..kolay gelsin.reklam kokan hareketler bunlar.