inşallah şivasını bulur şuda unutulmamalıdırki bu gün ona yarın bize allah kimseyi dara koymasın
Printable View
inşallah şivasını bulur şuda unutulmamalıdırki bu gün ona yarın bize allah kimseyi dara koymasın
allah yardımcısı olsun
Hastamızın birinci aşama tedavi süreci 9 Nisan'da tamamlanmıştı.
17 Nisan itibarıyla ikinci aşama tedavi için hastahaneye yacaktır.
İlgilerinizden dolayı herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
29 Nisan Saat 13:15'de Lig Radyo'da Haluk Kesim'le futbol keyfi programında,
30 Nisan Saat 09:30'da ATV'de Metin Şentürk Ve Seray Sever'in sunduğu "SABAHIN KÖRÜ" Programında hastamızın konusu işlenecektir.
Zor durumda bulunanlara yardım etmek insanlık görevidir. Hepimizin bu konuya duyarlı olması gerekiyor. Ne yapabilirim ki demeyin. Yakınlarınıza, çevrenize, msn listenizde bulunanlara bu durumu bildirebilirsiniz. Bunu yapmak o kadar da zor olmasa gerek.
Destek veren herkese teşekkürler.
allah tüm hastalarımıza ve darda olanlara yardım etsin
arkadaşlar lütfen rica ediyoruz yardım ellerimizi uzatalım biz yolcuyuz bu dünya hancı en son lüxsümüz kara toprak yaşamın çevremizdeki kardeş ve dostlarımızın degerini bilelim dünyaya herkes aynı rızıkla gelmez bügün bir kötü bir iyi kavramı varsa bu kavram biz insan oglu içindir birbirini tamamlayan olgular dır hep iyiyi kişisel olarak isteriz çevremize bakmadan çevremizdeki insanlar mutsuz sa biz nasıl mutlu olabiliriz lütfen bu gün bu dünyada isek
insanlar olarak kardeşler olarak birbirimizin kıymetini bilellim bugün sana yarın bana..
saygılarımla
acil şifalar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.