Mhp bu sefer gayet güçlü geliyor...barajı aşacağı düşüncesindeyim...dyp yine kritik çizgilerde dolaşıyor...bakalım neler olacak ilerleyen günlerde...:wave:
sevgili arkadaslar bu secimi yine kararsızlar belirleyecek gibi benim kanatıma göre tek kalusyonsuz bir bes yıldaha var gibi bu görüşler beni baglar herkese saygılar
forumdaki oyumu kullandım ,nasip olursa sandıktada kullanıp vatandaşlık görevimi yapacağım .sevgilerimle...
hiç kullanmamakta kötu ama ulke için sessiz kalmak iyi değil o zaman gelecegi şansa bırakmak herşeyi kabullenmek gibi oluyor
Evet kesinlikle öyle...gidip geçerli oy kullanmalı...ne diye ülkemizin ve kendimizin geleceğini başkalarının oylarına göre belirliyelimki...kendimiz düşünüp kendimiz oyumuzu verelim...gerisi takdiri ilahi...sevgilerimle...:wave:
en iyisi deniz baykal ben ona verecem...chp ve dsp dende tecrübeli bakanlık yapmış kültürlü üniversite mezunu aydın bir insan ...ayni zamanda en önemlisi atatürkçü laik vatansever tayyibe şeriatçılara tarikatlara şeyhlere düttürü hacı hocalara karşı çağdaş ilerici kendine güvenen politikada ateşli tuttuğunu koparan hertürlü övgüyü hak eden bir parti lideri.....eminimki ülkenin başınada iyibir lider ve başbakan olur...bu başbakanlığı bileğinin hakkıyla götürür bence....zaten türkiyenin %20 akp li %40 ı sağcı %40 ı da chp li çıkmış geçen seçimden önce yapılan arge piyar barem v.b gibi araştırma firmalarının anketlerinde...%20 fark ile tayyibi geçiyor bile ama ******* uğursuzun koyduğu baraj yüzünden özaldan beri iktidara gelen partiler hep ezici azınlık olarak milletin başının üzerine oturup ağırlık yapıyorlar...hak eden parti barajı geçemediği için kazandığı yerleride sandalyalaride haksız yere gelen ezici azınlığa bırakıyor bu bence adaletsiz ve saçma bir uygulama...türkiyeninn %80 i akp yi istemezken %20 vatanhayininin yüzünden akp iktidar oldu ....nediyelim bu hükümetten ve tayyipten türkiyeyi ALLAH kurtarsın inşallah...
bende verdim.. Bende sölemem
valla hepsi birbirine benziyo.dolayısıylada hangisine verirsek verelim çokta değişen bişey olmayacak.
Anketin gidiş hattı yine bildik partiler on planda yine