eyvallah :49:
Printable View
eyvallah :49:
ya arkadaslar ıste durmadan tuzaklar cıkıyo ortaya bu basıt bısey bılmıyorum kısısel tercıhım kendı kısısel uydun bence :45:
yorumları okudum arkadaşlar kucer06 arkadaşımız cok güzel yorumlamış elinizdeki uydu cihazları bence bunların verdiginden daha güzel yazılım destegi yok cihazları satabildikleri kadar satıp sonra yok izledigin kadar ode yok söyle böyle yine zavalı halkımı sömürecekler aydın dogan ve kanaları nezman halk icin bişey yapmış ki simdi yapacak onların tek derdi para kazanmak keske su forumlara bir girsede görese neler neler söyleniyor hakkında ama nerde aklı fikri para kazanma da ya allah rızası icin bir kerede halk icin bişey yap be kardeşim yetmezmi senin kazandıkların ha bu arada bende dijitürk bayisi falan degilim arkadaşlar
Girdilerde geldikleri gibi kaçmaları bir oldu.Bazı yazılar,sansuinin hatırlatılması,cek caklarla iş götürmeye çalışmaları sonucu blog sitelerine kaçtılar.Forumlarda mesajlara müdahale yok sıkıntıları dile getirenlerin mesajları silinmez.Ama blog sitelerinde sıkıntıları olanların karşı olanların 1 mesajı dahi yayınlanmaz.Al gülüm ver gülüm işliyor.Ağam paşam dersen iyi.Yok cihaz yazılımı kötü,Ne oldu HBO,Kontür olayı ne durumda diye yaz.Mesajın yayınlanmaz.
bu sansuilerde doğan gurubunu iyi tanıdık.milleti nasıl kazıkladıklarını...bu sefer bari en azından çevremizi smart olayından korumak bize düşüyor.insanları kazıklamak bu kadar kolay olmamalı.
haklısınız arkadaşlar hepsi oyundan ibaret
Bence boş yere tartışıyorsunuz..
Arkadaşlar kimse kimseye bedavaya bi şey vermez..
Hele bu doğan grubuysa hayatta!!!
Bilmem anlatabildim mi?
arkadaşlara arkasına telefon hattını girmiyorsunuz ki fatura gelsin internete bağlanmıyorsun ki fatura gelsin adam 18 + yaş belirlemesi için öle bir uygulama yaptı yani bilende bilmeyende konuşmasın öle bu işde 6 tane büyük marka ve
(arçelik+beko+botech+next+sunny+goldmaster) en büyük artısı ise İŞİN İÇİN (NDS) var arkadaşlar yani üye olan varsa ve üyelik forumunu okuyan varsa düzgünce anlaşılır zaten... saolun herkese kolay gelsinnn...
D-SMART KENDİNİ ŞIMART....