-
Sadece telekomu kınamakla olmuyor bu arkadaşlar.Asıl sorun kendi halkına kazık atıp sonrada ,kendi halkını beğenmeyip bak ne güzel gidiyor her şey diyen zihniyette.Tabii bu sadece bu hükümet için geçerli değil.Vergi toplamayı beceremeyen hükümetler gözünü yılda 3-5 kuruş zam verdiği işçinin memurun cebine dikmiş.Kendi beceriksizliklerini ört pas etmeye çalışıyorlar.Ayrıca bu zamların hepsi danışıklı dövüştür.Hükümetler istemese kimse kimseye kazık atamaz.Konulan vergilere bakıldığında ne demek istediğim daha açıktır.
AYRICA DOĞAN GURUBUNUN ORTAK OLDUĞU BİR PETROL ŞİRKETİNE 750 MİLYAR LİRA AF GETİRDİLER DÜN.AYNI ZİHNİYET BİR LİMAN ÖZELLEŞTİRMESİNDEN ALDIĞI 750 MİLYON DOLARLIK ÇEKİN REKLAMINI YAPMAKTAN UTANMIYOR. Şimdi soruyorum size 750 milyarmı çok 750 milyon dolarmı.Cevap her ne olursa olsun DEVLETTEN KAÇIRANLAR affediliyor yine...Bunun RAHŞAN AFFINDAN FARKI NEDİR???İkiside benim adıma hırsızları affediyor.Birisi hayatımızı diğeride uyğruna yıllarımızı verdiğimiz paralarımızı vergilerimizi çalıyor.Allah bildiği gibi yapsın...
-
bu tür haberlere gülüp geçiyorum.çünkü gelen fatura herşeyi anlatmaya yetiyor
-
ka-zık-la-nı-yo-ruz.. kazıklanıyoruz..ister heceli okuyalım ister hecesiz durum aynı kazık...
-
kesinlikle inanmıyorum faturalar yüklü geliyor
-
kazık yemeye devam her zaman olduğu gibi arkadaşlar
-
Peki bunun çözümü ne yapabiliriz arkadaşlar sizce. Sabit hatları kapatıp sadece dısardan gelen arama yapalım sonucta nede olsa 9 ytl ödeyecez yılda 108 ytl kafadan para verecez. Sonucta para alınıyor
-
adsl fiyatlarını indiriyoruz diyorlar bizde oh be artık aylık daha az ödeyeceğiz diye düşünürken bir bakıyoruzki meğer limiti 3 gb tan 4 gb'a yükseltmişler,utanmadan bunu indirimden sayıyorlar.(limitli-1024 için).istemez kardeşim 3 gb'ta kalsın sen aylık 20 ytl yap.ama olmaz illede milletin ağzına bir kaşık bal çalacaklar sonra kepçeyle toplamaya devammmmmmmmmm.:nono:
-
Birdahaki sefere (taşındıktan sonra)süper online dan ve ya simile adsl den alacağın internet bağlantısını.Maksat bunlar kazanmasın.
-
Bunların indirim mindirim yaptıkları yok indirimi bizi sanki dünaydan bihaber zannediyorlar dünayanın en yavaş internetini (bazı ülkeler hariç)en pahalıya bize satıyorlar ve yine milletin terk ettiği teknolojiyi daha yeni yeni önümüze koyuyorlar ne diyelimk tekelciliğin sonucu bu
-
ama inanın artık koyun sürüsü değiliz sesimizi çıkarmaya başladık.birşeyler ters gidiyorsa tepki göstermeye başladık.yakında bunlarada birileri öncülük yaparsa tepkimizi koyarız hiç merak etmeyin.:mad2: