arkadasim bi kisiden bahsetmiyoz biz kurum ve kuruluslardan ona bakiyorsan onun gibi birsuru futbolcu var onlarimi sayalim imdi
Printable View
hatta son senelerde birşey dikkatimi çekiyor artık eskisi gibi göbekli yaşlı hakemlerde kalmadı gençlerde çok iyi maç yonetiyor bencehakemlerimizide iyi yetiştirip fifa kokartını taktırıp avrupada en azından bir final yarı final mucadelesini yönetmesini saglamalıyız
selametle
hakemler teknik bilgi yönünden yeterli ve yetenekli olabilirler ama kafalarında çok tilki dolaşıyo...'acaba fenerbahçe aleyhine şükrü saraçoğlu stadında penaltı çalarsam,aziz başkan mustafa çulcuyu arayıp maç almamı engellermi' vb.gibi....çünkü türkiyede işler torpille hatır gönülle ikili ilişkilerle yürür..bu makus talih değişmedikçe bizim futbolumuzdan bi halt olmaz....babanın oğlu olsa yeteneksizse yeteneksizdir....en gıcık aldığın adam olsa yetenekliyse yeteneklidir....bunu hazmetmek zorundalar...başka çıkış yok....
Hakemlerimize çok tepki var. Bir Barcelona maçını izliyorum. Hakem düdük çalıyor sadece kaptan gidiyor. Türkiye'de bakıyorum. Hakem çalmadan gidiyorlar 10 kişi birden. Birde @bulletfromhell ' in dediği var. Çok sıkıntılı hakemlerimiz çooook.
herşeyi zamana bırakın mutlaka tekraren en iyiye ulaşacagızdır
işte görüyorsun
türk futbolu diyoruz her zaman 3 takımdan birisi şampiyon oluyor devlet dogru düzgün 3 takım dışındaki,lere yardım yapmıyor
bence bu şekilde daha tatsız tuzsuz oluyor
bir fenerbahçe bir galatasaray 5-6 seneye bir şampiyon olsa bence daha çekişmeli daha zevkli olacak
selamtle
galatasaray fenerbahçe maçında gördük
futbolcular bir taraf yönetim bir tarafa tarafatar bir tarafa
taraftarın yaptıkları insani bir şey değil kesinlikle bütün dünyaya rezil olduk
Türk futbolunu sadece futbol olarak algılamamak gerekir her yönüyle yani taraftarıyla bile ele almak gerekir o zaman kaybettiğimizin görüntüsü ortaya çıkacaktır