-
açıklama için teşekkürler aynı şey yaklşık 1 ay önce benim başıma geldi, arkadaşımın msn si çalındı ilk önce bunu anlamadım, daha sonra benden 250 kontur istedi şaşırdım aynı işyerindedeki arkadaşım benden niye kontür ister diye düşündüm ve şuan işte olduğum için alamayacağımı söyledim, daha sonra şu sayfaya bir bak dedi, o sayfada kullanıcı adı şifre soruyordu ben başka bir adla başka birşifre yazıp baktım herhangi bir site onların kurduğu olabilir, daha sonra akşam üzeri diğer bir arkadaşım da msnsinin çalındığını söyledi diğer arkadaşımla aynı listede bulunan, ertesi sabah sabah msn yi açınca 2 arkadaşımın da oturum açmış olduğu gözüküyordu ama arkadaşın biri benim yanımda idi yalandan naber falan dedim,biraz öyle konuştuktan sonra şuan avcılıkta oturum açtı dediğimde küferlerden sonra bu otumu kapattı, diğer arkadaşımına da naber dedim ve sana kontür gönderiyorum dediğimde ol o köntürleri ............sok diyerek msnyi kapattı. savcılıktan bahsedince korkup kaçtı. benim de buradan arkadaşlara tafsiyem sakın hiçbiryere msn şifrelerini yazıp herhangibir siteye giriş yapmasınlar çok dikkatli olmak lazım, herkese sagılar,sevgiler
-
-
-
-
verdiginiz güzel bilgiler için tşk
-
ahhh msn
geçende benim başımada geldi. samimi bi arkadaşım, kendisi kontor telefon vs. satış işi yapıyor zaten. benden acil 250 kontor istedi. bende hemen telefonla döndüm. sakın dedi. msn şifrem çalındı dedi:45: . böylece yırttık yani .
bu uyarı için teşekkürler
-
uyarıların ne kadar haklı olduğun daha önce yapılan anketlerinde ne kadar yerinde olduğunu bizlere bir kez daha göstermiş oluyor.uyarıların için çok teşekkürler arkadaşım.
-
-
sagolun çalışmlarızda başarılar dilerim
-
kullandığımız şifreyi zor bulunabilecek şekilde seçmak lazım ve bu şifreleri hiç kimseyle paylaşmamak lazım