BEN NE KONUSSACAGIMI BILIORUM HERSEYIN FARKINDAYIM AMA İŞİNİZE GELMIOR... NE OLDU İŞİNE GELMEYINCE YASIMMI BAHANE OLDU AKIL YASTA DEIL BASTADIR ARKADAS.. SEN İŞİNE BAK DEVAM ET DEVAMM....
Printable View
SANA CEWAP WERMIYCEKTIM AMA BENI GULDURUON :D TAYYIBIN ACIGI WARMIS BİSİM VERGILER AZ GELMIS 40 YETIME HARCAMA ONALR KARNINI Bİ ŞEKİL DOYURUR ...GİT TAYYIBE BAGIS YAP... ODA SENİ GORECEKTIR EMINIM :D:D:D:D
yürü tosunum....ne avantan var bilmiyorum ama kuru kuruya savunuyosun ya....sözde solcuların yanlışlarını görmemekte ısrar eden birisin....demekki ya akli muıhakeme yeteneğin eksik yada onlardan bi çıkarın var....
arkadasım bı defa senın dusuncene nasıl katılsın ınsan yanı sen oyle ıstıyon dıye salvarlı dıye tabır ettıklerın yanı bu vatanın ınsanı degılmı yanlıs kardes bak tek taraflı dusunme bızım dedelerımız yok senın kızın mını eteklı farz edelım yok senın hanım carsafalı sen gelme mı dedı savasa yanlıs dusunme dostum konusurken bıraz daha dusun hepımızın kanı var bu memlekette kım nasıl ısterse oyle yasasın dıyoruz ama kımse kımseye samımı degıl hep rol
benim HİÇ Bİr Cikarim Yok ...sadece Bİr Watandas Olarak Savunuorum Ve HİİİÇ Bİr Zamanda Oyumuzu Bazilari Gİbİ Parayla Satmadik ...hanİ Dionya Kuru Kuruya Savunuon Haklisin İŞte Kuru Kuruya Savunuom Yani Parayla Deİl....bu Arada Sen Kendi Aklina Mukayyet Ol Burda KİŞİsel Bİr Şey Konusmuos Hakaret Etme ... Haddİnİ Bİl ..!! Son Lafimda Budur ...
valla onu bana değil git takunyacı daha doğrusu senin gibi komünist olupta rengi yeşil olanlara söyle...5 senedir yeşil komünistler iktidarda kızıllar muhalefette...sonuç belli.....elbet yeşillerde barajın altında kalacak...o zamanda yaparız bişeyler..kafanı yorma sen....
Daha Oy Kullanacak YaŞta Bİle Deyİlsİn YaŞin 16 Bu Çocuk İŞİ Deyİl Hele Burasi Hİc Deyİl Daha Hayatin Ne Oldugunu Bİmİyorsun Daha Senİn GelİŞme Çagin Sen Yat Uyu RÜyana Kaldin Yerden Devam Et