Posta sabah ...
Printable View
Posta sabah ...
A.vakit abonesiyim.ayrıca zaman,y.şafak da tercihimdir.diğerlerini de arasıra okurum..
Cumhuriyet okunacak tek gazete.
Hüriyet'in yazılarını tarafsız, inandırıcı ve gerçek bulmuyorum.
Ben Türk değerlerine saygı duyacak ve milli çıkarlarına göre hareket eden tüm gazeteleri okurum.O yüzden okuduğum gazetenin yaptığı işlere ve yazarlarının görüşlerine bakarım.Bana uymayan bir başkasına uyabilir fakat Türkiye'ye ve Türkiye'yi savunanlara zarar verecek olan her gazete benim için okuduğum son gazete olur ve tekrar alıp okumam.Hürriyet gazetesinin dağıttığı hugo oyunundaki kabul edilemez harita ve sabah gazetesinin yazarı Yavuz Baydar Banu AVAR gibi değerli bir şahsı O.Pamuk'un Nobeli belgeselini yayınladığı için 216. maddeden yargılanmasını istemesi gibi, bu gazeteleri nasıl alıpta okurum söyleyin bana.Bilinçli okuyucu olmamız lazım.
Banu AVAR'ın yazara cevabıda şöyle olmuş.
Alıntı.
Program yayımlandıktan sonra İsveç Büyükelçisi programın yayınlanmaması için Dışişlerine başvuruda bulundu ve Banu Avar'a mektup gönderdi. Ardından gazeteci Yavuz Baydar Banu Avar'ın anayasanın 216. maddesinden yargılanmasını önerdi. Banu Avar'ın bun karşılık yorumu "‘301 kalksın!’ diye bağırıp çağıranlar çıkarları zedelenince ‘falanca 216’dan yargılansın!’ diyebiliyorlar. Bu belli bir grubun uyguladığı çifte standarda sadece küçük bir örnek ve gülünç… Batı dünyası çifte standartlı. Bu her konuda böyle. “Kürdistan özgürleşmeli, bir ülke yaratılmalı” diyenler, KKTC’de özgür ülkeye karşı çıkarlar. Soykırımdan bahsedenler Azerbaycan’daki soykırımı, Filistin’i, Cezayir’i, Ruanda’yı, Somali’yi görmezler… En saygın kanal BBC’de bile devlet görüşü aksine görüş belirtmek zordur. Bunu 15 Ocak’ta yayınlanacak ‘Sınırlar Arasında’nın İngiltere bölümünde BBC yetkilisinin ağzından duyabilirsiniz." şeklinde oldu
Ben zengin ve boyalı kimineli-kimin poposunda ve neredeyse sayfayı doldurmuş resimli gazetelerden çok fikir dünyamı aydınlatıcı,renklilik derken de siyasi renkliliklerle zihnimi bulandırmayan-renklendiren ve karşı düşünce de olsa düşünen ve düşündüren gazeteleri okuyorum...En çok da ZAMAN ve CUMHURİYET gazetelerini okuyorum...Ama enfazla da siyasi olmadıı için zamanımı ZAMANlı geçirmeye çalışıyorum...
O bazı gazetelere tukara-makara dien arkadaşa da birçift sözüm var:
Senin gibi düşünmeyenlere daha saygılı olmanı tavsiye ederim...Dünyada sadece SEN ve SENİN gibi düşünenler veya yaşayanlar veya aynı tip elbiseleri giyenler mi doğruyu yapıyorlar da biz tukara-makara'yız?ASLINDA AYNI ORTAMDA KENSİSİ GİBİLERDEN BAŞKASINA TAHAMMÜLÜ OLMAYAN GAZETE DE OLSA,VATANDAŞ DA OLSA,DEVLETT DE OLSA,HÜKÜMET,ORDU,SİYASETÇİ,HUKUKÇU VS.VS. DE OLSA"TUKARA-MAKARA O-ONLAR"dır...Kolaygelsin..Biz mevlana milletinden,FATİH'lerin,ATATÜRK'lerin torunlarıyız..
yeniçağ ve tercüman
Takvim,Posta,Hürriyet okurum diğerleride elime geçerse okumaya çalışıyorum
Posta Sabah Ve Fanatİk
Vatan gazetesini tercih ediyorum.
Sabah ve Cumhuriyet