170 mega gaziantepten ızleyen varmı acaba
Printable View
170 mega gaziantepten ızleyen varmı acaba
hatay-antakya dan ızlenırmı
Arkadaşlar uydu seçme listesinde Astra 1 L diye uydu yok.Uydu listesinde yazılımlamı ilave olacak bu uydu ayrıca onada lmb takacakmıyız.Ben şu an 1 çanakla Hirdbirt-sirüs ve astra 19 uydusunu izliyorum.Bu uyduyu nasıl bulurum detaylı anlatırsanız sevinirim.Kolay gelsin
sevgili arkadasım zaten bir L uydusuda 19 astranın içinde başka canak anten dakmana gerek yok 19 astraya yeni gelen frakanslar bir L uydusuna ayitAlıntı:
Astra 1E/1F/1G/1H/1KR/1L @ 19.2° East
bunlar hepsi tek uydu saygılarımla
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
@draculu45
sağolasın draculu45 kardeş kolay gelsin
:(kardeş ben bu uyduyu ayvalık tan izleyebilirmiyim.astra uydusunu izleme imkanım varmı 90 cm çanak parabol.
astra 1L uydusundaki 11509 V,11538 V,11568 V,11597 V,12545 H,12633 H,12728 V de bulunan frekanslarını izleybiliyorum ancak 12722 H hd yayın frekansında siyal alamıyorum acaba goldmaster lnb de sorun mu var yardım ederseniz sevinirim. Çanak hotbird sabitli 90lık ikinci lnb astra skystar-2 ile hd yayınları izliyorum lnb bozuk ise degiştirecem yer istsnbul topkapı TEŞEKKÜRLER
en az 280 cm. çok kaliteli offset çanak ve oldukça kaliteli bi lnb ile izlenebilir...ancak çok maliyetli olur söyliyim..tabiiki garantili bişey söyleyemem...hiç görüntü alamayabilirsinizde....çanak neresinden baksanız 750 $ tutar....bence değmez...uğraşmayın
astra 1X bizim konumuz...yani 19,2 E meridyeninde olan...astra 2X olan 23,5 E meridyenindedir ve bence işe yaramaz bi uydudur..genelde arap kanalları ve işe yaramaz kanallar var...ne işe yarar neyle alınır bilmiyorum...esas astra astra 1X tir....