Bildiğim kadarıyla 12.01.a5 yazılımı 12.03.a5 e uyar. Çünki ben 12.01.a5 HW li cihazıma 12.03.a5 yükleyip çalıştırmıştım.
yok öyle bi şey nerden çıkardın...cihazı 12.01.a5 e döndürmesi lazım önce....servisine götürüp çakılı olan skycrypt Cam'i iptal ettirmeden olmaz...ayrıca 13.42.65 kullanan arkadaşta cihazın çakılı Cam lerini gidip servise iptal ettirecek...aksi halde ona da yazılım bulamaz...zaten üzerinde çakılı Cam olan cihazlar Emu yüklemek amacına pek hizmet etmez...satın alırken kimse size söyledimi bilmiyorum ama çakılı Cam ler en nihayeti süs niyetine kalır cihazın üstünde...selametle
arkadaşlar kanal editörle kanal yedekleme nasıl yapılıyor açıklarmısnız?şimdiden teşekkürler.
selam
Bu konuda neden kimse 12 03 a5 yazılımı ile ilgili bir çalışma yapmıyor
Bu H/W ler içinde bir yazılım yapma girişimi olsa ne olur
Bu kadar madur insan var ,bir gayret gösterip şu fakirlere de bir çare lütfen
Saygılar....................
emeği geçen herkese teşekkürler. arkadaşlar herkese kolay gelsin. saygılar.
arkadaşım her seferinde neotion chip problem çıkarıyo 1203a5 için bakacaz az sabır
12.01 ve 12.c1 cihazlarda bazen no av hatası karşılaşan arkadaşlar bu cihazlarda yine tüner uyumsuzluğu var tabi ki bu yazılımldan kaynaklanan bir sorun ilerde belki düzeltilebilir mesela yeni logolu at 1030 cihazda dönüşüm yapıldıktan sonra no av hatası ile karşılaştım