inanmadıgım bir şeye daha var şu ana kadar 22 kişi inanmış
Printable View
inanmadıgım bir şeye daha var şu ana kadar 22 kişi inanmış
verdikleri vaadler 550 vekil ile meclise girerler ise.oda olmayacağına göre.kumda oynayacaklar artık!!!!!!!!!
bende inanmıyorum ve hiçbir şey söylemek de istemiyorum çünki hiç birine bir şeyler söylemeye deymez al birini vur ötekisine hepsi birbirinden kötü birbirlerini karalamaktan kendi karalarını göremiyecek kadar acizler ben inanıyorumki şu Ülkemizin başına gelen üç beş tane başbakandan başkaları hiç birine inanmamaktayım ve dahası hala onların yaptıklarıyla ayakta durmaktayız ALLAH sonumuzu hayırlısını getirsin demekten başkada bir şey diyemiyorum.
televizyonda onlarin yalanlarini dinlerken deli oluyorum ben bunlara hic ama hic inanmam
neden inanmıyorum derseniz çünkü verilen vaadler yapılsaydı şimdi dünya bizden bizde dünyada memnun kalacaktık bu saatten sonra artık çocuk bile kandıramazlar
Arkadaşlar siyaset yasak parti ve lider adı vermeyin diyoruz bizi sallayan yok anlatamadık mı kendimizi ....????????
hepsi yalancı,palavracı.
şimdiye kadar hep vadlerle insanları kandırıyorlar ve güzel türkiyemzin vaadlerle nereye geldiğini herkes çok iyi biliyor . ben inanmıyorum fakat yinede şunu yazmak istiyorum güzel ülkemiz için kim faydalı işler yapacaksa o gelsin A parti B parti farketmez bu insanların çektikleri yeter artık. saygılar.
sonucu belli olan bir anket
şimdiye kadar hangi vaatler oluştuda bunlara inanalım
akıl mantık işi değil
bende beş sene öncesinin vaat kitapçıkları hala duruyor geçenlerde bir okudum neler vat edilmiş kaç tanesi yapılmış neredeyse koca bir hiç!!!
selametle