-
arkadaşlar adamlar işlerini iyi biliyorlar öylede olsa böylede olsa kazıklıyorlar yani kazığın iki ucuda sivri.........gerisini siz anlayın...
-
-
özelleştirmeleri destekleyenler bir gün gelir mağduru olurlar en çok gelir getiren sektörleri hiç fiyatına peşkeş çektiler ama anlayan kim..............
-
bunun ekonomiyle bir ilgisi kalmadı galiba arkadaşlar.ciddi bir vicdan erezyonuna uğruyoruz,bizi bu güne kadar ayakta tutan ekonomik refahımız değildi,toplumsal değerlerimizdi .şimdi biz dahil herkes gücü yettiğince cebine çalışıyor.herkes bana bir şey olmaz diyor....herkes çalışmadan yorulmadan zengin olmak istiyor ama merak etmesinler devlette satılacak şey kalmadı ,şimdi kendilerini satacaklar onlar da peş para etmezler................
-
:bangin: :bangin: bunun ekonomiyle bir ilgisi kalmadı galiba arkadaşlar.ciddi bir vicdan erezyonuna uğruyoruz,bizi bu güne kadar ayakta tutan ekonomik refahımız değildi,toplumsal değerlerimizdi .şimdi biz dahil herkes gücü yettiğince cebine çalışıyor.herkes bana bir şey olmaz diyor....herkes çalışmadan yorulmadan zengin olmak istiyor ama merak etmesinler devlette satılacak şey kalmadı ,şimdi kendilerini satacaklar onlar da peş para etmezler................
-
telekomu lübnanlı rmeni-ingiliz ortaklığına peşkeş çekip vatanı satanlara ve bunlara oy verenlere lanet olsun.telkom reklamlarında ne diyor:neymiş fatura yüksekmiş.o zaman bağır kardeşim(yani sen bu faturayı öpüle öpüle ödeyeceksin demek istiyorlar.) bizimle reklamlar yoku ile dalga geçiyorlar.çünkü global sermayenin yerli işbirlikçileri telkomu peşkeş çekmişler ve sen global sermayenin şevkatli kucağındasın.
-
bizim halkımız buna müstahaktır az bile
-
bence bu millete az bile inşallah daha fazla zam yaparlar bu memleketin insanlarına mustahak umarım gelecek seçimde iktidarın oyları %7o olur
-
bu bir soygun. telefonumu kapatmayı düşünüyorum.
-
adsl kullanmak için telefon hattına gerek yok.
bir de halkını soyduran zihniyete yazıklar olsun başka ne diyelim.