ya adam sigara içiyo onu bile sansürlüyolar sanki biz bilmiyoz. Hele bir futbolcu basın açıklaması yaparken arka plandaki reklamları sansürlücez diye adamın yüzü gözükmüyor :wave:
Printable View
ya adam sigara içiyo onu bile sansürlüyolar sanki biz bilmiyoz. Hele bir futbolcu basın açıklaması yaparken arka plandaki reklamları sansürlücez diye adamın yüzü gözükmüyor :wave:
ne hikmetse bizim millette şu kafa var..'olsun ama şu kadar olsun' veya 'sansüre karşıyım ama şunlar şunlar engellensin'...arkadaşlar şu orta yolu bulma hastalığından kurtulmalıyız...bizi bu hale getiren şeyler orta yolu bulma hastalığımızdır....sansür konusunda da fikrim şudur...sansüre kesinlikle karşıyım...selametle
Arkadaşlar sansür mansür hikaye, böyle birşey olmaz, nedir bu ya. İsteyen istediği kanalı tv de hafızaya alır seyreder istemeyen de seyretmez.Yani bu bizim elimizde, işimize gelirse seyrederiz , gelmiyorsa seyretmeyiz.Bunu birilerinin yapmasına gerek yok.
Saygılarımla,
ben olumlu buluyorum ama herkesin fikrine saygı duymamız gerekir.
sansürü tamamen olumsuz buluyorum.
olumlu buluyorum
yaw hangi devirde yaşıyoruz anlayamadım....dünyanın en gelişmiş ülkesi danimarka ve adamlarda sansür kısıtlama vs şeyler yok...biz bu kafalarlamı gelişmiş ülke hedefini koymuşuz....buna kargalar bile güler...
Bunu yazana katiliyorum nasil olur ben istedigimi degilde baskasinin benim yerime karar verdigini seyredecegim boyle bir kurulum avrupada hicbir devlet yok herkez istedigini seyreder veya seyretmez bence boyle bir kurum olmamasi lazim halkimiz o kadar cahilmi kendisi secemiyecek hani nerde kaliyor serbestlik yarim demokrasi olmaz.Baslamisken basinida denetlesinler neye duyurmak istiyorlarsa serbest biraksinlar obur bilgiler islerine gelmiyor diye yasaklansin.:angry8:
rütük topluma verilmiş bir rüşvettir .
Akıllı insan iç güdülerine teslim olmayandır.
olumsuz buluyorum kumanda elimizde istiyen istediği poğramı seyreder ekranda her çeşit poğram olmalı sadece sakıncalı olanların saatleri ayarlanıp akılı işaretlerden konulmalı yeterli akılı işaretler poğramın souna kadar kalmalı işareti görüp izleyip izlememeğe karar verebiliriz