konu amacını aşıp eleştiri boyutları farklı alanlara kaymıştır..
herkes kabul etmelidirki.. ülkemiz hukuk devletidir..
bu münferit olaylarda suçlular bulunup cezalandırılacaktır..
toplum olarak hassas olduğumuz bir konudur.. tahriklere kapılmamamız ve kimseyide tahrik etmememiz.. aklı selim davranmamız gerekmektedir..
açıkca fikir beyan etmek gerekirse..
hiç kimse kimseye neden buraya oy verdin deme Hakkına sahip değildir..
sonuç bellidir.. anayasal çerçevede seçimler yapılmış.. anayasal çerçevede meclis tablosu oluşmuştur..
oy verenler TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIDIR.. oy verenleri suçlamak doğru değildir..
meclise giren dtp li milletvekilleri anayasal kurallar gereği seçilmişlerdir.. anayasal kurallar gereği yemin etmişlerdir..
bunları yok saymak.. anayasayı, cumhuriyeti, demokrasiyi yok saymak anlamına gelecektir..
ben şahsım adına AKP ye oy verdim.. verdiğim oy'unda arkasındayım..
aradığ istikrar.. son 5 yılda yakalandı
ne çabuk unuttunuz,
---bir anayasanın fırlatılması bana 25.000 dolara mal oldu... ya size..? ya ülkeye..?
---5 milyar dolarla, piyasa oyuncuları ülkeyi alt üst ettiler..merkez bankası 5 milyar dolar bulamayıp piyasaya müdahale edemedi 5 nisan oldu...
yani sonuç analizi ettiğimizde %47 nin anlamı BENCE İstikrar arayışından başka bişey değildi..
yine benim analizim... aç, işsiz, garibana demokrasi diye gidersen %20 çok bile..
ülkemiz 10 yıldır.. sosyal demokratların muhalefet eksikliğini hissetmektedir..
herkez şapkasını önüne koyup düşünsün..
kimse kimseyi suçlamasın..
BENCE burası teknik içerikli bir forumdur..
siyasi tartışmaların yeri değildir.. sonuda gelmez bu tartışmaların.
konu kapanıp siyasetten uzak durulmasını düşünüyorum..
işimiz e önem vermeliyiz..
sonuç olarak..:
olayı kınıyorum bu bir barbarlık örneğidir. suçluların bulunup yargılanarak, gereken cezanın verileceğinden hiç kuşkum yok..
saygılarımla.. Hayırlı işler