herhalde bu calım atma cabanız bsktslı olsnz.....
herhalde bu calım atma cabanız bsktslı olsnz.....
valla sana tepki veren ben bir xfenerli olarak beni karşısında bulurAlıntı:
sen çok haklısın ve dahası var edu lugano hatta devid bir çok maçtır iyi oynamasına rağmen derhal gönderilmeli başta ziko ve kejman olmak üzere
yoksa biz buyıl küme bile düşebiliriz başkan ocakta bunları yapamasa
herkes camiayı çok iyi bilir başkana çok iyi işler yaptın demezler onuda
postalarlar zaten tuncayın gönderilmesi tamamen başkanın kendini beğenmesinden ötürü olmuştur siz bakmayın tuncay gerçek bir fenerbehçeli olduğu için konuşmuyor bi açıklasa :rtfm: neyes selamlar çok haklısın dostum
yazıma bakarsanız demişim kezmanla on kişi kalacağımızıhemde daha atılmadan çok önce benim gibi biri biliyorda ziko göremiyormu yazıklar olsun bu ziko ya:mad2: :mad2: :mad2:
fenerbahçeye bu sene avrupada başarılar artık super ligde başarı beklenemez!!!
selametle
bazı arkadaslar dıger benzetme forumlardakı gıbı topiklerını sasırıyorlar fenerlılerın topigine misafirlige degil ukalalıgamı gelıyor?bız degılmıyız her takımı alkıslayan.demedımı azız yıldırım bır an once bu hakemlerle federasyonla olmuyor.ama ne oldu canaydın haklısın dedı demıroren sınan engın aynı seylerı gecen maclarında yasamadılarmı.ayrıca ben bır fenerlı olarak fenerbahcemı yorumlamakla degıl;sız sayın bjk lı diger arkadasımın kıskanarak konuyu desmesı ve sonucunda magazın yapmasıdır.gercekler ortadadır unutmayın crazy ozy em sie suat.
saygılar cabbarı. sıon macın da atılan 5 goldede nasıl cıglık attıgımı bırben bırde allah bılır.turkun turkten baska dostu yok bunu untmayın bırlık beraberlık ıcınde yasamalıyız.cocuklarımız yanyana derbılerı ızlemelı.saygılar.made in turkey and superstforum.
gecen sene anelka vardi arkadaslar.bu adam oynasa cok katkisi olucakti ama gitmek icin oynamadi.klubun onu transfer ugraslarini bosa cikardi..kezman ise adam iyi niyetli kosuyor antrenman kacirmiyor hirs yapiyor ama gol atamiyor.atildiktan sonra hatta agladi..ben kezmanin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum ama artik oda takima biseyler vermesi lazim.kotu futbolcuda degil hollanda liginde iyi maclar da oynamisti . takima uyum sagliyamicak belkide
arkadas bence kezman kendını gosterebılecek eskı gunlerıne donebılecek bır takım bulmalı her ıkı taraf ıcınde iyi olur.maya tutmuyor iste.anelka gıbı ıyı calım atıp serı oynayan forvetıde takımda tutamadık.kezmanın bırazda brezılyalılarla uyumu ıyı degıl bana kalırsa.duydugum kadarıyla kezman ıngltre prmr lıginden bır takımla anlasmıs.kaynak tele lıg star tv.
boş buhabet bunlar beyler sen iyi oynuyonda fenerasyon sana kötümü oyna diyor
iki yıldır fener takımı diye birşey yok ortada kendimizi kandırmayalım hele şu bu hiç
demeyelim bize yakışmıyor takım kötü hoca kötü bunlar hepsi ortadayken neymiş fenerasyon
burakın bu işleri mileti bize güldürüyonuz bir şey daha söyliyim geçen yıl super ligde bir
iyi takım demiyorum normal bir takım bile olsaydı bize şampiyonluk ta 10 15 puan fark
atardı ayıptır biraz iğneyi kendimize batıralım fener ne oynuyorki şuna buna çamur atıyoruz
:tsk:
katılıyorum arkadasım saygılar.herhalde mac sonrası psıkolojın normale donmus ne yapalım saglık olsun unutmak zorundayız onumuze bakalım.
fener 2 puan daha kaybetti