hemen çıkmalı
Printable View
hemen çıkmalı
hayır çıkmamalı maşa dururken niye elimi köze atim'ki başka yolları vardır ararım çünkü istediği zaman karakuvetleri sınır hareketi yapmakta hükümlüdür ülkenin geleceği için ve güvenilir bir huzur kendi halkına yaşam sağlamak için bir yüksek kurumdur ve buna kimse karşı çıkamaz vatanı için milleti için canını seve seve feda edecek T.C askeri vardır
Gördüğümüz çok geç kalındı...daha önce hemde çok çok önce çıkmalıydı...bu saatten sonra çıksa ve Mehmetçiğimiz K.Irağa girse ne olacak...adamlar çoktan boşaltmışlardır kampları...anca kamplarda cezalı olanları bırakıp kaçmışlardır...girilse bile anca bu cezalılardan başkasını alamayız...çünkü adamlar çoktan iç kesimlere kaçmışlardır bile...bütün bunlara rağmen yinede çıkmalı ama hemen kullanılmamalı...operasyon böyle davul zurnayla yapılmazki...yaw siz durun durduğunuz yerde bir tezkere çıksın baskına geleceğizmi denir...
Evet bencede artık çıkmalı bıçak kemiğe dayandı
Alıntı:
dostum sözlerine dikkat ederk yaz bundan sonra bende hayır oyu kullandım ve sebebini de açıkladım eğer zahmet edip okursan görürsün dtp yi bırak d harfine bile tahammül etmem ben onların tamam mı!!! bu forumda da o tarz insanlar yok merak etme sonuçta bu bir ankettir herkesin fikri alınır o kadar isteyen de istediğine oy verir buna göre sen kimsenin beyninin ne olduğunu belirliyemezsin eğer belirlemeye kalkarsan ot beyinli kim olduğunu belgelemiş olursun!!!dikkat et üslubuna haddini aşma
art niyetli olan lafi ustune alsin...hemde ot beyinli olanlar
dostum ben zaten üstüme falan alınmam ama senin üslubuna bakar mısın burda oy verenler dtp lidir yok ot beyinlidir öyle yakıştırmalar yapamazsın kimseye!!! zaten pkklılara ve onların destekçisi olan herkese bi sıfat takmaya gerek yok ot en azından inekler yiyorda bi işe yarıyor bunlar da o da yok ota bari hakaret etmiş olmıyalım bu adiler için