kubilay öğretmenin ruhu şad olsun.hatırlatma ve açıklamalar için sonsuz teşekkürler.
Printable View
kubilay öğretmenin ruhu şad olsun.hatırlatma ve açıklamalar için sonsuz teşekkürler.
osman kardeş dini bütün biri olarak bu dualarını şimdikilerin yaptığı adaletsizlikler içinde ediyorsan senin dualarınla dua ediyor olaçağım inan birde menemen olaylarından sonra midill adasına ingiliz gemileriyle kaçanları bilen var mı?ingilizler esrarkeşleri götürmüş olamazlar diye düşünüyorum birde müslüm gündüz gecen tvlerde acıklama yaptı CUMHURİYET bitti diye bu acıklamayı asker için yapmışdır herhalde birde bu zamana kadar neden o adamıda ergenekoncu diye içeri almadılar acaba icimden bazı şeylere gülmek geliyor ama terbiyem müsade etmiyor selametle
şu hikayeyelere yalanlara bakın nerde bir olay olsa hemen islama laf çamur atın tutmassa izi kalsın tüm menemene ceza haritadan silin allah akıl fikir versin çeşitli yerlerden nakşibendi seyhleri getirin asın nakşi seyhi sorgu srasında rahmet eder oğlu yerine asılır şu kafaya bakın şu çürük düşüncelere bakın
Yok oluştan bir varoluş yaratılıyor onu yazan yok ül***i kurturanlara minnet borçluyuz ruhları cennet olsun ALLAH TÜRKLERİ KORUSUN
Menemen olayı , zengin yahudilerin parayla tuttukları 6-7 kişinin çıkardığı rezalet sonucu plana uygun olarak olayla alakası olmayan birinin kafasının kesilmesi ile sonuçlanan ve de bunun sonucunda tüm faturanın islama kesilmesi ile sonuçlanan bir başarılı senaryodur.Olayın her yıl dönümünde islama hakaretler yağdırılması.hatta bu hakaretleri yapanların en önünde bu işin mimarlarının olması manidardır.Zengin yahudiler tüm dünyaya hükmetmektedirler.Yahudilerin bir kehaneti vardır :İsrailin sonu müslüman Türkler tarafından olacaktır.Hatta kuran da da geçer bu. O yüzden Türklerle uğraşacaklardır. Arkadaşım bu yazdığım doğrudur.Yazdıklarımı senin akıl süzgecine bırakıyorum....
arkadaşım,yahudiler kimseyi sevmez buna bizde dahil.şimdi Kur'an (a.s) da yazıyor diyorsun tam açarsan memnun olurum.F.Sultan Mehmet Han bunu bilmiyormuydu.ispanyanın elinden yahudileri gemilerle kurtarıp istanbul a getirtmiştir.yani safarad yahudileri.hem günümüzde yahudiler can simidi.siyasette her şeyinlle tabi ol sonrada millete oynayınca bana bkın haa.. one minute haa. deyip tavşana kaç tazıya tut misali içide dışıda memnun et.
menemen olayı müslümanları cezalandırmak isteyen zihniyetin provokasyonudur er yada geç gerçekler ortaya çıkacaktır.derin yapının tezgahları buğünde devam ediyor.uyanık olalım..
Kubilay'da müslümandı,Atatürk'de,kurtuluş savaşını başlatıp cumhuriyeti kuranlarda. Böyle bir vahşeti hatırlamak ve kınamak bir müslümanlık görevidir ve bazı arkadaşların bunu üzerlerine alıp saldırı olarak görmelerini doğru bulmuyorum. Bende müslümanım,Atatürkçüyüm. Atatürk diyanet işleri kurumunu kuranlardandır. Ayrıca islam ve siyasi islam birbilerinden çok farkldır. Biri anlaşılır ve yaşanır,kalptendir,insanın içerisindedir. Diğeri ise sadece şekilsel ve gelenekselleştirilmiş,ekonomik siyasi amaçlar taşıyan,amaç olmaktan çıkmış araç yapılmıştır.
doğru söylüyorsun... kubilay müslümandı. vahşice şehit edildi. edenleri ve edenleri tutanları lanetliyorum. bunun yanında iskilipli atıf efendi de müslümandı. haksız yere asıldı. şehid edildi. bu istiklal mahkemeleri tarafından kasıtlı bir şekilde yapıldı. atıf hoca gibi nice zevat sallandırıldı. bu mahkemeleri, başkanlarını, mahkemeyi kuranları da lanetlemek lazım değilmi? her yıl menemeni hatırlatanlardan allah razı olsun. ama atıf hocayı ve diğerlerini hatırlatmamaları çok manidar gelmeye başladı...Alıntı:
selametle
hocam iyi de bukadar tertib düzen hep yahudinin işi ingiliz gemileriyle yunan adalarına sığınanlar da yahudi ozaman vay o hocaların hocalıklarına desenize bir de onlardan bahsetsenize kim bunlar şimdiki tohumları kimler???şimdi ne yaparlar?hangi mevki ve makamdalar???şimdi neyin intikamını almaktalar????