-
Arkadaşlar bu işte sakatlık yok mu sizcede? Bu konuda tüm Türkiye ayakta uyuyup otel parası vererek ve tabiri caizse bu paraları bende dahil eşşek gibi öderken, ama ordan bir işçimiz çıkıp bunun haksız kazanç olduğunu belirten bir dava açıyor ve kazanıyor. Bizlerde bu olay karşısında sevinçten oynuyoruz. Ben ne deyim sevgili Türkiyem, helal olsun sana demekten başka. Satın babam satın. Ne var ne yoksa satmazsanız namertsiniz. Bu bize, az bile. Kimse alınıp gücenmesin. Bundan önceki özelleştirme yanlıları ve helede % 47'ler hiç. Hani "babalar gibi" satıyoruz ya!!!! Beter olalım dimi?
Saygılar.
-
bu karar emsal teşkil etmesi lazım aslında yanı 19 milyon kapsaması
lazım çünkü aynı şekilde bütün sabit hatlardan alınan bir ücret bu
dernek böyle demeliydi bir sürü çelişki var gene
-
ellerine sağlık teşekkürler bu habere sevindim
-
O zaman bizde dava açıp geri alalm paramızı.
-
yine olan bizlere oluyor paylaşımın için teşekkür ederim
-
çok zor.atı alan üsküdarı geçmiş.
-
ne kadar saçma ki tam saçma eee bir kişi dava açıp kazanıyor ise Türkiye deki her kes mi dava açacak o kişi kazandı ise herkes kazandı anlamı taşır o halde kimse uğraşmadan direk herkesinkini iptal etsinler...
-
karar emsal teşkil edebilirmi bilmiyoruz...bu konularla ilgili uzmanlaşmış hukukçuların fikrini almak gerekir...karar emsal karar olsa bile telekom bu durumu otomatize ederek sabit ücreti bırakırmı onuda bilmiyoruz...kişiler dava açarsa da geriye yönelik ne kadar ödeme yapmak zorundalar onuda bilmiyoruz...dolayısıyla bana göre en iyisi gerekçeli kararın yayınlanmasını müteakip biraz zaman geçmesini bekleyerek hukukçulara danışıp onlarla istişare yapmaktır... :wave:
-
Hukukçulara neden danışıyoruz ki? Danışıp ta dava mı açacağız? Dava açılsa bile her kullanıcının ayrı ayrı dava açtığını düşünsenize. Bence danışmaya gerek yok. Bi defa tüketicileri koruma derneği var ve bu derneğin kendi hukukçuları var. Bu iş geneli ilgilendirdiği için herkesi temsilen tükoderin yada buna benzer kurumların bu işe el atması lazım.bireysel bazda olacak bişey değil bu.
-
kararı temiz etmekte şu an telekom. yargıtay süreceni beklemek gerekir. çıkan karara göre de isteyen herkes istediği gibi hareket eder. ama herkese tekrar para ödenmesi olayı olmaz. ona kitabına uygun bir karara bağlanacağı da kesindir. çünkü kapital bi hayat yaşıyoruz. aksisi kapitalizmin dogasına aykırıdır. herkese kolay gelsin...