evet şu an için memnunum
ama yinede ALLAH kimseyi düşürmesin
yokluğunuda göstermesin
Printable View
evet şu an için memnunum
ama yinede ALLAH kimseyi düşürmesin
yokluğunuda göstermesin
bir çoğunuzun yaşı benden küçüktür tahmin ediyorun bundan 20 sene evvelini hatırlayınca bügün çokta kötü sayılmaz diyorum. herşeyin sorumlusu olarak devleti sorumlu tutuyoruz ben ssk emeklisiyim dikkat edin iş verenler çalıştırdığı elemanları asgari ücret gösterir ve düşük prim öder vergi vermemek için her yolu dener ondan sonra herşeyi devletten bekleriz bence buna da şükür.
ben kesinlikle memnun degilim kısa süre önce hiç hoşuma gitmeyen bir durum yaşadım bazı rahatsızlıklarımdan dolayı devlet hastanesine gittim ücretli olarak dahiliye bölümüne numara almak istedim numara yok aile hekimi var her konudan anlıyo diye cevap aldım kabul ettim numara aldım sabahtan gitmiştim nerdeyse öğleye doğru geldi ve muayene oldum bazı testler istedi testleri yaptır ertesi gün ögleden sonra gel testlere bakalım dedi ertesi gün bakmak için gittigimde bügün hiç gelmedi cevabını aldım doktorumuzun daha sonraki gün gittiğimde izine çıktıgını bu ayın 25 inde gelicegini ögrendim tam 18 gün beklemek zorunda kaldım beyimizi hala test sonuçlarına bakamadık çünkü beyimiz tatilden hala dönemedi bu ayın 28inde pazartesi dönücekmiş yani bir test sonucuna bakmak 20 günden fazla sürüyo yani hala rahatsızlıgımızın ne oldugunu ögrenemedik kısmetse bu pazartesi ögrenicem tabi beyimiz dönmüşse tatilden umarım ciddi bir rahatsızlıgım yoktur eger varsa beni 20 gün geciktirdigi için bunun hesabını soracagım
ben memnun degılım paran varsa hersey mukemmel yoksa bekle yanı sıgortalı olsan bagkurlu olsan ne yazar paran yoksa hayal kurma yukardakıler hava atsın hersey aynı degısen bırsey yok ben kalp sıkısmasından acıle gece gıttım kardesım benıde normal usutenler gıbı sıraya aldılar neyse olmeden sıra geldı 40 yıllık aletle baktılar tabıkı ondada ne cıkacakkı ya lafın kısası PARAN VARSA DUNYA ALEM KULUN PARAN YOKSA AHIRETTIR YOLUN
Eskisinden çok çok iyi, ama bu yeterli mi? HAYIR bende geçen Cuma göz muayenesi oldum, nerde oldum ÖZEL de 25 YTL. verdim oldum,neden özeller daha iyi de onun için ... Sevgiler selamlar
slm ben şu ana kadar sadece dişten gıttım allah daha beter hastalıklardan cümlemizi korusun .Allah a çok şükür artık adam gıbı hastanelerde bıze bakacaklar derken ne yazık ki eski günlerimizi hep arayacak olmaktan korkuyo rum
.saygılar
Ülkemİ İnsanlarimi TopraĞimi Geleneklerİmİzİ Ve TÖrelerİmİzİ Sevİyorum Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene
hiç memnun degilim saat 4 de sıraya giriyoruz doktor 9 da geliyor şöyle bir karsıdan bakıyor neyin var diyor yüzüne bile bakmadan receteye birseyler yazıp gönderiyor yazanesine gidince ancak ilgileniyor
ilk önce saglık karnesi ile girdim hiç ilgilenmedi yazhanesine gittim 300 ytl verdim güzelce baktı ilgilendi sırada beklemedim ama sıradakilere ayıp oldu hemşire ilgilenmesse telefon acın ben gelirim saygılar :45: :45: