besleme çıkış voltajları yok diyosan arızalı parça var mutlaka birde anakarta giren besleme kablosunu ayırarak dene belki anakarttan kaynaklanan bir kısa devre voltajları kesiyordur voltaj yine yoksa girişteki sigortaya köprü diyotlara bak.
Printable View
besleme çıkış voltajları yok diyosan arızalı parça var mutlaka birde anakarta giren besleme kablosunu ayırarak dene belki anakarttan kaynaklanan bir kısa devre voltajları kesiyordur voltaj yine yoksa girişteki sigortaya köprü diyotlara bak.
selam ustalar bende premier 94710 dvd var dsplayde görüntü yok cihaz çalışmıyor beslemede 5v ve +-12 voltlar var neden olabilir.yardımlarınız için teşekurler ...
slm ark bende super sondy marka dıvx-036 dvd var cihazı elektirige takıyorum yarım saat sonra kendiliginden çalışıyor daha sonra kapatıp açıyom bir daha gitmiyor besleme voltajı normal 5 volt geliyor 12volta geliyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk.....
benim yumatu marka cihazım var sinyal almıyor sinyal gelip gidiyor devamlı çalışıyodrdu fakat bir anda sinyal gitti kabloda kısa devre olup olmadığına baktım başka kabloda denedim fakat olmadı arıza neden olabilir?
philips dvd player/recorder dvdr 3840 oynatıcı cihazda dvd-r boş cd yi kaydediyor kaydettiği cd yi okuyamıyor başka dvd lerde okuyor bu cihazda arıza buydu. cihaz calısırken gözü ileri sürerken arıza yaptı anakartta sigortanın biri atıktı düzelttim şimdi cihaz calısıyor ama hello da kalıo her iki konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlarsa memnun olurum
Arkadaslar!Sizlerden cok yardim aldim. Sizlere sukran borcluyum. Yine bir sorunla karsi karsiyayim. Evimde kullandigim 2. cihazim bloke olmus durumda. Ne komanttan nede cihazdan mudahele edememekteyim. Ayni marka cihazi kullanan arkadaslar yardimci olabilirlermi. Yahut uzman arkadaslar dan da ricaciyim. Lutfen sorunuma bir el atin. Simdiden sonsuz Tsk-ler.
Cihazin Markasi:
ECHOSTAR AD-3000 IP
premiyer dvd oynarken bi ileri bigeri dönüyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaşlar kolay gelsin.elimde novitech marka bi dvd var.pover ışığı yanıyo ama cihaz çalışmıyor.ekranda ışık yazı hiç bişey yok.çıkamadım içinden.yardımcı olabilirmisiniz.
ark.lar elimde bir trimax dvd 8800 cd çalar var bunun skarttan'da audo ses çıkışlarındanda ses çok az çıkıyor ses ukasından açıldığında sonda gösteriyor fakat yinede ses çok az küçük bir ana kartı var üzerinde herhangi bir arızalı malzeme gözükmüyor acaba yazılımla mı? ilgili görüntü normal. yardımlarınız için şimdiden tşk.ler.